Gabriel Negoiță, Colecta ȘPAGA cu mașina MILITIEI.

0

Activitatea infracțională a agentului de poliție Gabriel Negoiță, cercetat sub control judiciar pentru comiterea mai multor fapte de trafic de influență și luare de mită, după ce a fost reținut pentru 24 de ore, este una uimitoare. Polițistul a perceput foloase și bani de la mai multe persoane cărora le lăsa impresia că le poate rezolva favorabil unele dosare în care erau implicate. Culmea e că, la un moment dat, agentul Negoiță s-a dus cu mașina de serviciu, adică a Poliției, să-și ridice șpaga.
 

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, primul denunț împotriva agentului Gabriel Negoiță a fost depus în decembrie, anul trecut, după ce un martor, denunțător în cauză, a sesizat că ”în vara anului 2014 a avut o altercaţie minoră cu două persoane care în timp ce se jucau cu o minge au lovit autoturismul unui vecin. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, iar acesta a apreciat că lucrurile au fost lămurite, considerând că a fost mai mult o discuţie între locatarii aceluiaşi cartier.După o lună, I.C. a fost contactat de Negoiţă Gabriel – agent de poliţie la Poliţia Municipiului Tg-Jiu, care i-a adus la cunoştinţă că este cercetat într-un dosar penal cu referire la incidentul mai sus menţionat.Agentul de poliţie i-a solicitat o întâlnire, spunându-i să vină în târgul de maşini.I.C. a acceptat şi s-a întâlnit în locul respectiv cu agentul Negoiţă Gabriel care era îmbrăcat în uniformă.În cadrul întâlnirii, agentul Negoiţă Gabriel l-a asigurat că nu sunt probleme în cadrul dosarului întrucât o cunoaşte pe C.C. -mama uneia din cele două persoane cu care avusese altercaţia cu o lună în urmă şi va vorbi personal cu ea.
astratex.ro
La circa trei săptămâni, agentul de poliţie l-a contactat din nou telefonic pe I.C. solicitându-i o nouă întâlnire, împrejurare în care i-a cerut suma de 200 lei pentru a vorbi cu C.C. şi a rezolva astfel favorabil dosarul pe care-l avea în cercetări. I.C. i-a înmânat numitului Negoiţă Gabriel suma de 200 lei.După aproximativ o lună, agentul de poliţie Negoiţă Gabriel l-a contactat telefonic pe I.C. şi s-au întâlnit.
Cu ocazia întâlnirii Negoiţă Gabriel l-a asigurat pe I.C. că a discutat cu C.C., că dosarul s-a finalizat, asigurându-l că nu mai sunt probleme şi i-a mai cerut suma de 200 lei pentru motorină întrucât îi trebuie să meargă la fiica sa.De asemenea, Negoiţă Gabriel l-a mai contactat ulterior pe I.C. şi i-a mai solicitat 200 lei pentru motorină, sumă pe care a primit-o de la denunţător.
Suma de bani i-a fost înmânată agentului de poliţie pe strada Comuna din Paris unde a venit cu autoturismul de serviciu şi fiind însoţit de un coleg” au precizat procurorii.
Din acel moment, agentul de poliție a intrat în vizorul Ofițerilor de la Serviciul Județean Anticorupție al DGA.
Un alt martor a formulat denunț la data de 20.04.2017 și a sesizat că ”în data de 19.03.2017 s-a deplasat împreună cu soţia sa în magazinul Kaufland Tg-Jiu şi în acele împrejurări a introdus în buzunarul hainei două creme de călcâie fără a le plăti.
I s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de furt care se află în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu.
În zilele următoare l-a întâlnit pe agentul de poliţie Negoiţă Gabriel căruia i-a relatat ce s-a întâmplat, iar acesta l-a asigurat că-l va ajuta să rezolve favorabil dosarul. În contextul acestor discuţii agentul de poliţie Negoiţă Gabriel i-a pretins suma de 150 euro.
C. i-a înmânat însă agentului de poliţie Negoiţă Gabriel suma de 600 lei. Banii au fost înmânaţi la domiciliul agentului de poliţie Negoiţă Gabriel.
A mai sesizat martorul denunţător că în urma acestor discuţii cu agentul de poliţie s-au întâlnit, împrejurare în care au servit masa, consumaţia fiind achitată de martor.
Pe parcursul acestor discuţii agentul de poliţie Negoiţă Gabriel l-a asigurat pe martor că-i va rezolva favorabil dosarul penal, lăsând să se înţeleagă că are influenţă pe lângă lucrătorul de poliţie care instrumentează dosarul”, se arată în comunicatul Parchetului.
Următoarele fapte sunt descrise cronologic de către procurori: În luna februarie 2017 agentul de poliţie Negoiţă Gabriel a purtat discuţii cu o persoană de sex masculin din care rezultă că îi promite că va face demersuri în soluţionarea favorabilă a unui dosar în care persoana respectivă era interesată.
În cadrul discuţiei agentul de poliţie Negoiţă Gabriel îi relatează persoanei respective că va încerca să preia personal dosarul, agentul de poliţie obţinând în schimb anumite foloase.
În data de 07.02.2017, agentul de poliţie Negoiţă Gabriel în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, în înţelegere cu numitul C.., fost poliţist a făcut demersuri pe lângă colegii de serviciu pentru ca aceştia să avizeze documente necesare unor persoane în exercitarea activităţilor curente de serviciu, iar în schimbul acestor servicii a beneficiat de foloase şi bani.
În data de 08.02.2017, agentul de poliţie Negoiţă Gabriel i-a promis numitului P.A. că va interveni pe lângă colegul său de serviciu…. pentru cercetări favorabile într-un dosar pe care-l instrumentează acesta din urmă, în schimbul unor foloase.
orange.ro
Începând cu 23.02.2017, agentul de poliţie Negoiţă Gabriel, în schimbul primirii unor foloase, a făcut demersuri pe lângă un coleg de serviciu, …, pentru instrumentarea dosarului …/P/2017 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu, în care parte era Z.. promiţându-i acestuia din urmă o soluţionare favorabilă.
Începând cu 26.02.2017, agentul de poliţie Negoiţă Gabriel, a făcut demersuri pe lângă un coleg de serviciu care efectuează cercetări într-un dosar la intervenţia numitului P.. direct interesat de soluţionarea favorabilă a acestuia, existând indicii că în schimbul acestui serviciu agentul de poliţie Negoiţă Gabriel a beneficiat de anumite foloase.
Șpagă în produse de panificație, material lemnos și un trening
Agentul de poliţie Negoiţă Gabriel, pretinde şi primeşte de la C I, reprezentantul SC … SRL produse de panificaţie cu titlu gratuit deşi societatea se află în sectorul lui de responsabilitate şi a făcut obiectul unor activităţi de verificare, pentru ca agentul de poliţie să nu-şi exercite atribuţiile de serviciu
Agentul de poliţie Negoiţă Gabriel a pretins şi primit în luna martie 2017 de la numitul A D lănteţi de lemn, în legătură cu îndeplinirea atribuţiilor de serviciu de către acesta.
În exercitarea atribuţiilor de serviciu, agentul de poliţie Negoiţă Gabriel în data de 14.04.2017 a pretins şi primit de la o persoană de sex masculin, reprezentantul SC .. SRL din Tg-Jiu, un trening pe care nu l-a achitat, asigurându-l că va finaliza favorabil cercetările într-un dosar în care persoana respectivă avea interes, dându-i de înţeles acestuia că îl va ajuta.
De asemenea, agentul de poliţie Negoiţă Gabriel a furnizat numitului …, administrator al SC … SRL date despre efectuarea controalelor demarate de organele de poliţie la depozitele de lemne asigurându-i astfel protecţia, iar în schimb a pretins şi primit sume de bani (400 lei şi 300 lei ) şi material lemnos.
Agentul de poliţie Negoiţă Gabriel a primit material lemnos de la numitul …. , cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prev. de art. 336 alin. 1 Cod penal cu aplic. art. 41 Cod penal, pentru a interveni la agentul de poliţie … din cadrul Poliţiei Rutiere Gorj care efectua cercetări în dosarul respectiv, în schimbul promisiunii că va obţine o soluţie favorabilă.
Fiind audiat de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, inculpatul Negoiţă Gabriel a recunoscut faptele în totalitate, pe care le-a regretat, se mai arată în comunicatul Parchetului.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*