Tovarasi judecatori au decis eliberarea condiționată a lui Dan Voiculescu

0

Dan Voiculescu ar putea să fie eliberat din închisoare. Condamnat la 10 ani de detenție, acesta susține că și-a ispășit pedeapsa și e cazul să se bucure din nou de libertate. Cerere sa de eliberare condiţionată a fost discutată joi de Judecătoria Sectorului 5. Condamnat în 2014 la 10 de ani de închisoare în dosarul ICA, fostul senator cere pentru a doua oară să fie lăsat să iasă din închisoare.
Dan Voiculescu a făcut curăţenie după gratii şi a participat la activităţi religioase şi sportive. Mai mult, fostul parlamentar nu a fost niciodată sancţionat disciplinar şi pentru purtarea bună a fost recompensat cu pachete şi vizite. Acestea sunt motivele pentru care Voiculescu cere eliberarea condiţionată, după ce a executat mai puţin de trei ani din pedeapsa de 10 ani de închisoare la care a fost condamnat în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare.
premiamob.ro
Tribunalul Bucureşti a respins definitiv, în 10 ianuarie, cererea omului de afaceri Dan Voiculescu de eliberare condiţionată şi a decis ca acesta să poată depune o nouă solicitare după data de 24 mai. Instanţa a stabilit atunci că Dan Voiculescu nu poate fi eliberat condiţionat, dar a scurtat cu patru luni termenul la care poate formula o nouă cerere.
Dan Voiculescu execută din 8 august 2014 pedeapsa de zece ani de închisoare primită în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare.
În dosarul „ICA” au mai fost condamnaţi fostul director al institutului, Gheorghe Mencinicopschi, la opt ani de închisoare, fostul director al ADS Corneliu Popa, tot la opt ani de închisoare şi fostul ministru al Comunicaţiilor Sorin Pantiş la şapte ani de închisoare. Gheorghe Mencinicopschi a fost eliberat condiţionat în 26 septembrie, după ce a executat doi ani din pedeapsă.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*