GENOCIDUL HEXI PHARMA: Cătălin Tolontan: Flori Dinu, mai importantă ca Dan Condrea. Ținea legătura cu autoritățile

0

directorul-general-al-hexi-pharma-flori-dinu-audiata-de-procuroriImediat după anunțul audierii directorului Hexi Pharma, Tolontan a precizat că a ales să comenteze la Realitatea TV pentru că: 
,,Am răspuns pentru Realitatea TV pentru că încă din primele cinci săptămâni ale acestei anchete, Realitatea TV a ales să relateze despre ce se întâmplă, cu echilibru, uneori cu vehemență, așa cum face fiecare dintre noi, mai bine, mai rău, încercăm să relatăm, ceea ce aflăm, a spus Tolontan.
Jurnalistul Tolontan consideră că Flori Dinu deține suficiente informații despre scandalul Hexi Pharma, întrucât ea era omul de legătură. 
,,Flori Dinu este director general la Hexi Pharma și este mai importantă decât Dan Condrea în privința sistemului. Ținea legătura cu spitalele, cu Ministerul Sănătății, autoritățile, cu prestigioși medici din România de înalt nivel care au fost vectorul de reputație al acestui aranjament, care nu s-a numit Hexi Pharma, ci biocidele.
Eu sper ca reținerea din această seară să nu fie o urmare a CSAT-ului de astăzi, pentru că în mod normal procurorii de caz sunt doi. Între procurorul de caz și CSAT nu există niciun fel de legătură.
Justiția acționează doar prin instrumentul procurorului.
Sper ca să nu fi fost nevoie de intervenția statului român la cel mai mare nivel ca să nu se ajungă la audierea din această seară.
Indiferent cine ne face invitație să ne predăm sursele, răspunsul nostru este că jurnaliștii nu își trădeză sursele.
E foarte important să separăm planurile: justiția e justiție, dar și semnalele statului sunt importante. Sunt sute de medici care vor să vorbească.
Am vorbit cu unul dintre medici care a spu că starea preColectiv nu mai există în România. Statul ar trebui să dea niște semnale clare în continuare.,,, a spus Cătălin Tolontan la REALITATEA TV.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*