• Context: în urmă cu patru zile, Harry Maguire a fost reținut și dus cu cătușe la o secție de poliție, unde a petrecut două nopți. Fotbalistul se afla în vacanță pe insula Mykonos, alături de iubita, sora lui și câțiva prieteni.
  • Informațiile inițiale apărute în presa greacă susțin că fotbalistul ar fi fost implicat într-o bătaie generală între două grupuri, iar la sosirea polițiștilor Maguire i-ar fi atacat și pe aceștia.
  • Ulterior, Maguire a plătit 100.000 de euro pentru a ieșit din închisoare, însă e încă sub anchetă și riscă până la cinci ani de închisoare.

Prin intermediul avocatului său, fundașul și-a prezentat propria versiune asupra celor întâmplate. Jucătorul și anturajul său susține că ar fi fost atacați pe stradă de „un grup de albanezi” ce păreau „gangsteri”. Aceștia i-ar fi injectat surorii fotbalistului, Daisy, în vârstă de 20 de ani, un drog cunoscut drept „drogul violului”, iar ea ar fi leșinat. Înainte, ea le refuzase avansurile bărbaților albanezi.

Avocatul lui Maguire a mai povestit că, la sosirea poliției, jucătorul și prietenii săi au cerut să fie duși la spital, însă ar fi fost transportați direct la secția de poliție. Acolo, polițiștii l-ar fi lovit pe Maguire în picior și i-ar fi spus: „Cariera ta s-a terminat!”.