Hexi Pharma este ACUZATĂ de FURTUL unei GAINI!

0

GENOCID_Hexi PharmaFirma lui Dan Condrea este acuzată de zădărnicirea combaterii bolilor şi falsificare de produse. De asemenea, vineri au loc percheziţii informatice în dosarul Hexi Pharma, fiind verificate calculatoarele şi telefoanele directorului general Flori Dinu şi ale chimistului fabricii.
Între timp, mai multe echipe de poliţişti fac noi verificări la sediul firmei, potrivit unor surse judiciare citat de Mediafax. Directorul general şi chimistul firmei vor asista la verificările făcute de specialişti din cadrul IGPR.
Anchetatorii caută date ce ar putea susţine indiciile pe care le au în dosar, fiind începută urmărirea penală pentru „zădărnicirea combaterii bolilor” şi „falsificarea şi substituirea de alimente sau alte produse”.
Totodată, echipe de poliţişti au mers la sediul Hexi Pharma din Bucureşti pentru a desigila o serie de probe. În paralel, procurorii fac audieri la sediul Parchetului General, fiind citat administratorul legal al firmei.
Percheziţia informatică în cazul directorului general Hexi Pharma vine la câteva zile după ce acesta a fost audiat la sediul parchetului, în calitate de martor.
În aceeaşi cauză a dat declaraţii, marţi, şi patronul societăţii, Dan Condrea iar alţi paisprezece angajaţi de la fabrica Hexi Pharma au fost citaţi şi audiaţi, joi, la sediul IGPR.
Hexi-Pharma (Copy)
Sâmbătă, procurorii şi poliţiştii au făcut percheziţii la clădiri care aparţin Hexi Pharma, dar şi acasă la patronul Dan Condrea, anchetatorii ridicând documente probe şi din 25 de spitale unde au fost găsite probe neconforme.
Pe rolul Tribunalului Bucureşti este înregistrată o cerere a Hexi Pharma, firma în legătură cu care există suspiciuni că a comercializat dezinfectanţi diluaţi pentru spitalele din România, privind intrarea în insolvenţă. Dosarul a fost înregistrat la data de 10 mai pe rolul instanţei.
În urma informaţiilor apărute pe tema dezinfectanţilor diluaţi care se presupune că au fost folosiţi în spitalele din România, Patriciu Achimş-Cadariu a demisionat din funcţia de ministru al Sănătăţii.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*