SFIDARE NATIONALA: Pandele a fost DAT AFARĂ din PSD de Firea

0

florin pandele_gabriela firea_ XXXÎntrucât dorește să candideze independent, primarul din Voluntari, Florin Pandele, a fost dat afară din PSD. cea care l-a exclus este Gabriela Firea, soția sa, șefa organizației PSD din Ilfov, susține deputatul PNL Florin Secară, care este contracandidatul lui Pandele la primăria din această localitate.
„Pentru a se înscrie ca independent la alegeri, Pandele a găsit o soluţie foarte ingenioasă: fiind membru al PSD Ilfov, organizaţie condusă de soţia sa, Gabriela Firea, aceasta şi-a exclus din partid propriul soţ! Potrivit statutului, un primar poate fi dat afară din partid de organizaţia judeţeană din care face parte”, susține, într-un comunicat de presă, deputatul PNL Florin Secară.
El susține că, prin această manevră, se insultă inteligența locuitorilor din București și Ilfov.gvfp-la-veuve-qui-rit
„De ce a dorit Gabriela Firea să se delimiteze de  Florentin Pandele şi ca într-o glumă proastă să îl dea afară din partid? De ce ea poate candida la Bucureşti sub sigla PSD, dar la Voluntari Florentin Pandele s-a înscris în cursă independent, ba mai mult, PSD are propriul candidat? Acestea sunt întrebări la care trebuie să răspundă atât Florentin Pandele, dar şi Liviu Dragnea şi mai ales, Gabriela Firea”, mai scrie Secară.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*