Ín sfârşit mass-media scoate adevărul la suprafatá!

MINCIUNA Covid 19 demascată de presa patriotica

answear.ro
Masurile mai multor guverne legate de combaterea molimei covid-19 au Insemnat o grava atingere a libertatilor cetatenesti. China, stat totalitar comunist care a impus prima acest fel de masuri, a devenit modelul urmat si de asa zisa lume democratica. Dupa parerea mea (pe care o argumentez in aceasta carte) China a avut motive politice interne complet extramedicale pentru a anula libertatea de miscare a cetatenilor din Wuhan, care in anul 2019 facusera manifestatii de strada in care contestau autoritatea Partidului Comunist. Noul coronavirus, descoperit in acel an, a fost doar pretextul pentru stavilirea revoltei populatiei.A aparut in aceasta perioada o secta agresiva -„apocalipsa covid” – ai carei mem bri nu accepta nici un fel de argument ci doar repeta propaganda autoritatilor, pe ca re o considera adevar absolut (indiferent cite contradictii au aparut in declaratiile oficiale de-a lungul vremii) si declara drept prosti sau vinduti Moscovei pe cei care nu le sint pe plac.
Ei seamana cu cei din Evul Mediu care ziceau ca ciuma apare datorita unei vrajitoare. Trebuie arsa pe rug vrajitoarea si asa se va scapa de ciuma. O ardeau, si uneori molima scadea. Alteori nu scadea, semn ca n-au ales corect persoana care trebuie arsa pe rug.Scriitorul de literatura stiintifico-fantastica Isaac Asimov, in cartea Caverne de otel, isi inchipuia o lume ln care omenirea e impartita in 2 grupe: cei care au ramas sa traiasca pe Pamint, si cei din Lumile Exterioare (statii in spatiul cosmic). Alora din Lumile Exterioare le era scirba de pamintenii care colcaiau de microbi datorita lipsei de igiena care domneste pe Pamint. Dar nici intre ei nu se intilneau, aveau roboti care le procurau tot ce e nevoie si daca aveau de discutat o faceau prin videotelefon. Era considerat o chestie extrem de scirboasa sa stai in aceeasi incapere cu alta persoana si sa respiri din aerul care poate cu putina vreme inainte trecuse prin plaminul altuia.Se pare ca vremurile inchipuite in acest roman SF devin realitate. Distrugerea relatiilor sociale poate face mai mult rau decit un virus.

 

VIZUALIZAT 7 ori
bottegaverde.ro

- ADS -

Lasă un răspuns

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More