INCREDIBIL: Raluca Pastramă, Nu era fată mare când a luat-o Pepe

0

INCREDIBIL, si inadmisibil, Raluca Pastramă, Nu era fată mare când a luat-o Pepe!!!!!!

Dezvăluiri din ce în ce mai incendiare despre trecutul Ralucăi Pastramă, actuala soţie a lui Pepe, apar de la o zi la alta. Dacă până acum se zvonea că nu se iubesc, acum lumea spune că Raluca nu era nici măcar virgină, aşa cum se lăuda cântăreţul.

Loredana Pastramă, sora vitregă a Ralucăi, a dezvăluit cele mai aprige secrete ale soţiei lui Pepe de la vârsta de 19 ani, când a avut primul iubit, cu care a avut o relaţie secretă şi a făcut două avorturi.

„În ochii lui (n.r. – Nelu Pastramă), Raluca era un copil exemplu. Ea învăţa foarte bine, era cuminte. Gura lumii vorbeşte că Raluca a făcut două avorturi înainte de Pepe, că a fost cusută. A avut un iubit înainte, nu a fost Pepe primul. Ştiu cine a fost primul bărbat din viaţa surorii mele, este din Glina. Tot timpul maşina ei era pe acolo, nu prea trecea pe la mine. El se lăuda că a fost la lăutari, că făcea foarte bine. Acel băiat mi-a povestit că a făcut şi a dres cu el şi că Raluca a făcut două avorturi. Şi-a cusut himenul ca să pară virgină când a fost cu Pepe. Acel băiat este sursă sigură. Nu aş putea să vorbesc dacă n-aş ştii. N-am vrut să-i spun tatălui meu pentru că l-am lăsat să o creadă fată cuminte. De la acest băiat ştiu tot”, a povestit Loredana Pastramă la CANCAN TV, de la Kanal D.

Loredana Pastramă susţine că nu vrea să-i facă rău surorii ei însărcinate, dar îşi doreşte să ştie şi tatăl ei ce are la uşă şi să audă de la ea că Raluca nu era aşa cuminte cum a crezut.
Nu imi vine sa cred, ca Ralucăi Pastramă, nu era fata mare!!!!!!!. Chiar este inadmisibila, aceasta veste. Si cer sa se alcatuiasca o comisie de ancheta ministeriala, toate astea pentru a stabili, pozitia folosita, data si ora actului sexual,  cat a durat, grosimea, lungimea madularului etc.
Si sa se stabiliasca daca, la coaserea himenului sa folosit ac cu ata de ae aur.
Este incredibil ce se intampla in romania!!!

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*