Lichior de oua

0

Azi vreau sa va prezint o reteta deLichior de oua
Ingrediente:
6 galbenusuri, 400 g zahar, 350 ml alcool, 100 ml rom, 600 ml lapte, vanilie. facultativ in functie de preferinte se mai poate adauga si: 30-50 g nescafe sau 30-50 g cacao, 50-100 g ciocolata.
Mod de preparare:

Galbenusurile se freraca bine cu zaharul intr-un vas smaltuit. se pune 1/2 baton de vanilie despicat in jumatate, pe lungime si se adauga treptat laptele rece.Compozitia se bate 10 minute, pe un vas cu apa clocotita, cu telul in forma de para Cind vasul se ia de pe foc, daca in compozitie nu s-a pus baton, se pune un plic cu zahar vanilat.Tot acum se adauga: nescafe pentru lichior de oua cu gust de cafea;cacao cernuta prin sita de sirma pentru lichior de oua cu gust de cacao;ciocolata rasa pentru lichior de oua cu gust de ciocolata.
Se amesteca bine compozitia pina cind se omogenizeaza si, dupa ce s-a racit, se adauga treptat alcoolul, amestecat in prealabil cu romul, amestecind necontenit; apoi se toarna in sticla.
Lichiorul se poate consuma imediat dupa ce s-a racit bine, deoarece sodoul s-a ingrosat cu galbenusurile, pe aburi.Cu cit lichiorul se pastreaza mai mult, cu atit se ingroasa. sticla se agita  intotdeauna inainte de a bea.
Spor la Baut

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*