pentrucasamea.ro

- Advertisement -

fashiondays.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Jurnalista din ROMANIA violata!

eurogsm.ro

- ADS -

„Poliţia Capitalei a fost sesizată prin numărul unic de urgenţă 112, marţi, în jurul orei 17.00. Un individ ar fi ameninţat-o pe femeie cu un cuţit şi ar fi dus-o în apropierea Lacului Floreasca unde ar fi obligat-o să întreţină raporturi sexuale orale”, a declarat pentru B365.ro Emilia Mihai, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

melimeloparis.ro

„Vă mărturisesc că mi s-a urcat sângele în cap în această dimineață când am aflat că una dintre colegele noastre a fost ieri violată. S-a întâmplat în plin centrul Capitalei, la ora 16, atenție! la intersecția dintre străzile Dorobanți și Ștefan cel Mare. Deci la 300 de metri de Guvern, în plină zi, în plin centrul Capitalei României. Nu o să vă dau foarte multe detalii despre acest caz căci este o anchetă în desfășurare, dar pentru cine nu știe e un mic părculeț acolo… de fapt un spațiu verde cu trei boscheți și cinci copaci. Oricum, sute de mașini care trec pe minut pe acel bulevard, sunt zeci de oameni care trec pe minut pe acel trotuar, iar colega noastră povestește că în timp ce violatorul o trăgea din stradă a țipat, a strigat, a făcut semne disperate către oamenii care treceau pe acolo, dar aceștia au întors pur și simplu capul în altă parte”, scriu jurnaliştii de la Radio Europa FM pe pagina de Facebook a radioului.
Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/o-jurnalista-de-la-un-post-de-radio-a-fost-violata-in-miezul-zilei-in-centrul-capitalei_97485.html#ixzz2ebrjsPkt

VIZUALIZAT 69 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns