Klaus Iohannis, A ordonat incendiul de la clubul Bamboo

0

Dl Iohannis si „Propaganda” o sa ceara iar demisia Guvernului PSD? Sau de data asta nu au reusit sa faca sa „moara oameni”? Mai incearca o data ….
Asta ca sa vina iar Guvernul „Lui” tehnocrat – cel care a dat Hotararea de Guvern de mai jos :

 
Incendiu din Bamboo a izbucnit în momentul în care înăuntru erau sute de tineri. Toți au fost evacuați, iar unii au sărit în apa lacului din apropiere. La fața locului au fost mai multe mașini de pompieri și ambulanțe care acordă primul ajutor, dar și scafandri. La ora 17:00, reprezentanții MAI au susținut o conferință de presă în care au făcut un sumar a celor întâmplate după izbucnirea incendiului și ce măsuri vor fi luate în continuare.
UPDATE: 17:15.

La ora 17:00, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, a fost susținută o conferință de presă, unde reprezentanții instituției au făcut un sumar a celor întâmplate după izbucnirea incendiului în clubul Bamboo.
”În urma incendiului, au ajuns la spital 44 de persoane. 24, la Floreasca, 6 la Elias 5 la Sf. Pantelimon și 6 la Spitalul Universitar. Alte trei au fost internate la Spitalul Colentina. La ora 17 mai erau internate 5 persoane: 4 la Floreasca și una la Sfântul Pantelimon. Majoritatea a suferit intoxicări cu fum. Au fost derulate controale periodice și s-au dat trei amenzi din primăvara anului 2015 până în prezent.
În ceea ce privește intervenția la fața locului, primul apel a fost înregistrat la 3:32 de minute. Echipajele de intervenție au ajuns la 15 minute distanță.
Intervenția pompierilor a fost destul de dificilă. A fost făcut un efort extrem din partea salvatorilor.

A fost înregistrat un dosar penal și s-a făcut o evaluare a construcției clădirii. Se recomandă dezafectarea totală.
Chiar din această seară s-a hotărât intensificarea controloarelor în imobilele care găzduiesc un public numeros. În continuare se verifică împrejurările care au dus la incendiu. Președinte și premierul au fost informați cu privire la măsurile dispuse”, a precizat purtătorul de cuvânt al MAI.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*