Ţeapa Super Bingo Metropolis se transforma in Uniplay Show

0

Din motive independente de Antena 1, emisiunea Uniplay Show nu va fi difuzată în această duminică. Toţi cei care au achiziţionat bilete pentru partida de mâine, 22 ianuarie, sunt rugaţi să contacteze Uniplay, fie online, fie la punctele de vânzare, pentru a afla cum şi când va avea loc extragerea.
Mâine, de la ora 20:00, telespectatorii vor putea urmări filmul „Celularul”.

epiesa.ro

UNI înglobează unicitatea și unitatea, fiind un concept integrator care include atât segmentul de gaming, cât și pe cel de divertisment. Uniplay îşi propune să ofere o experienţă de joc unică, complexă, antrenantă şi unitară pentru jucatorii sai. Uniplay este rezultatul a peste 20 de ani de experiență în piața de gambling, proiectul fiind implementat de o echipă de profesioniști din domeniul jocurilor de noroc, marketing și entertainment. Pe segmentul de divertisment, echipa Uniplay colaborează cu trustul Intact Media Group pentru realizarea unei emisiuni
Live ce va fi în curând difuzată în prime-time pe postul de televiziune Antena 1.Uniplay reprezintă, în acest moment, singurul operator integrat de gaming care oferă întreaga suită de jocuri de noroc: Bingo televizat, Keno televizat, Slot-Machines și Pariuri Sportive.
MISIUNE
Misiunea Uniplay este să ofere o experiență unică de joc şi divertisment, într-un mediu responsabil şi la servicii de înaltă calitate. Punem accentul pe profesionalism, performanţă şi satisfacerea clienţilor noştri.
VIZIUNE
Alături de partenerii noştri strategici şi prin dezvoltarea relațiilor reciproc avantajoase cu furnizorii și clienții, Uniplay îşi propune să devină lider de piață în industria de gaming.
VALORI
Valorile noastre sunt: excelenţă în serviciile dezvoltate pentru clienţi, responsabilitate, profesionalism şi inovaţie. Atât la nivelul echipei interne, cât și în relațiile cu partenerii și clienții noștri, ne propunem să construim un mediu sigur, de încredere, în care livrăm ceea ce promitem, urmărind să depășim așteptările celor implicați.

ŢEAPA BINGO METROPOLIS: MII DE OAMENI ÎNŞELAŢI

 

I-AU BĂGAT ÎN FOAME. Show-ul difuzat de Antena 1 a fost anulat în urmă cu cinci săptămâni. De atunci, niciun participant nu şi-a primit banii înapoi, deşi au existat promisiuni.
Deşi au trecut cinci săptămâni de la anularea licenţei şi a transmiterii show-ului la televizor, SC Phoenix Games SRL, firma care organiza Super Bingo Metropolis transmis de Antena 1, nu a dat înapoi nici un ban jucătorilor care au cumpărat bilete la acest joc.
Mai mulţi jucători şi vânzători de bilete la Super Bingo Metropolis au sunat în ultimele săptămâni la redacţia „Evenimentul zilei” pentru a reclama faptul că nu au primit niciun ban înapoi de la organizatorii jocului.
Jucătorii ne-au spus că distribuitorii de la care au cumpărat bilete nu ştiu ce să le răspundă când îi întreabă când îşi vor primii banii înapoi pe tichetele pe care nu au mai putut să le joace. La rândul lor, vânzătorii de bilete ne-au explicat că superiorii lor nu le-au dat niciun răspuns.

„Oamenii ne sar în cap”

Un vânzător din Sibiu spune că situaţia tinde să degenereze. „Mi-e ruşine să mai ies din casă. Mă întâlnesc pe stradă cu lumea care a cumpărat bilete de la mine şi nu ştiu ce să le zic oamenilor. Îmi bat obrazul, dar eu nu văd ce vină am. Deja oamenii au început să ne sară în cap”, afirmă distribuitorul din Sibiu.
Un altul, din Piteşti, ne-a declarat că „aici sunt oameni care au jucat milioane bune de lei, au cumpărat tocuri întregi de bilete şi eu nu ştiu ce să le spun, dacă îşi vor mai primi banii înapoi sau nu”.  „La jumătatea lui februarie, noi, ca vânzători, am luat ultima leafă, cea aferentă lunii ianuarie. De atunci, nu am mai primit niciun ban. Pe 21 februarie, ne-au băgat pe toţi în preaviz, până pe 12 martie. Nici până acum nu am primit banii pentru preaviz, nici banii pentru biletele jucătorilor. Mă sună clienţii toată ziua şi îmi cer socoteală”, ne-a povestit un distribuitor din Craiova. El a adăugat că, în toată ţara, sunt în jur de 3.000 – 3.500 de distribuitori, care, la rândul lor, fiecare are sute de clienţi care nu şi-au primit banii pe biletele jucate.
Distribuitorii chestionaţi au spus că fiecare încasa săptămânal, de la jucători, între 2.500 şi 3.000 de lei. Dacă înmulţim aceste cifră cu numărul total de distribuitori, rezultă încasări de aproximativ 9 – 10,5 milioane de lei, adică în jur de 2,4 milioane de euro săptămânal.
FĂRĂ ACOPERIRE. Deși au promis premii de milioane de euro, jucătorii nu și-au primit înapoi nici măcar banii pe tichete


INSOLVENŢĂ

Patronii recunosc că nu au dat niciun ban jucătorilor. Firma are o datorie de 1, 2 milioane de euro la stat
Petru Rus, unul dintre cei doi patroni ai firmei care organiza Super Bingo Metropolis, a recunoscut, într-o declaraţie pentru „Evenimentul zilei”, că nu a dat jucătorilor niciun ban înapoi.
„Noi am depus contestaţie la decizia luată de către Comisia jocurilor de noroc a Ministerului de Finanţe. Până nu primim un răspuns la această decizie, nu plătim niciun ban. În cazul în care răspunsul e favorabil, vom relua jocul. Dacă decizia e defavorabilă, o vom pune în practică”, a precizat, pentru EVZ, Petre Rus.

Jucătorii au şanse mici să-şi recupereze banii

„Această firmă se află în insolvenţă. Primii care îşi vor primii banii sunt angajaţii, apoi bugetul statului, faţă de care această firmă are o datorie de peste 1,2 milioane de euro. Bunurile firmei care pot fi executate sunt o maşină şi o urnă, ambele în valoare de 23.000 de euro. Aşa că, din aceşti bani, nu cred că se pot plăti nici măcar salariile restante către angajaţi. Fiscul s-ar putea îndrepta împotriva acţionarilor, pentru a recupera aceste datorii”, ne-a explicat un reprezentant al Fiscului.

astratex.ro
„Bunurile firmei care pot fi executate sunt o maşină şi o urnă, ambele
în valoare de 23.000 de euro.“
REPREZENTANT AL FISCULUI
STOP-JOC!
Filmul unui eşec dezvăluit de „Evenimentul zilei”

  • Pe 14 februarie, EVZ dezvăluia faptul că firma care organizează Super Bingo Metropolis, SC Phoenix Games SRL, înregistrează datorii la buget de peste 1,2 milioane de euro, lucru care, potrivit legii, ar trebui să conducă la suspendarea licenţei de joc.
  • Peste două zile, ministrul Finanţelor, Bogdan Drăgoi, a prezidat Comisia privind jocurile de noroc care a decis în unanimitate suspendarea licenţei de joc a firmei.
  • Pe 19 februarie, Antena 1 a suspendat jocul.
  • SC Phoenix Games SRL a intrat în insolvenţă pe 17 februarie 2012. Radu Chifa, unul dintre patroni, a precizat că jucătorii îşi vor primii banii înapoi.
  • Surse din ANAF au declarat, pentru EVZ, că jucătorii au şanse minime să-şi recupereze sumele jucate.

Metropolis nu-şi plăteşte datoriile

 

Cei de la Metropolis par să-şi continue neplata datoriilor către oamenii care decid ei. După ce au schimbat firma pentru a putea continua jocul de bingo, acum sunt daţi în judecată pentru 822 de lei. Mai precis, Transmec este o societate cu capital Italian pentru care cei de la Metropolis Group au decis să nu plătească o datorie infimă. Se pare că “spatele” social-decmocrat de care beneficiază Rus Petru şi Chifa Radu să le asigure în faţa tuturor problemelor.
 
 
“Admite acţiunea formulată de reclamanta S.C.Transmec CO SRL în contradictoriu cu debitoarea SC Metropolis Grup SRL şi în consecinţă obligă debitoarea să achite creditoarei suma de 822 lei reprezentând debit restant aferent facturii nr.27995/7.03.2012.Obligă debitoarea să achite creditoarei dobânzi legale calculate de la data scadenţei obligaţiei de plată şi până la plata integrală a întregii creanţe. Obligă pârâta la plata cheltuielilor de judecată în cuantum de 78,3 lei. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publica azi 21.08.2013”, arată decizia magistraţilor de la Judecătoria Bistriţa.
 
Maşinile pierdute
 
Maşina unuia dintre patronii Metropolis Grup, Petru Rus, cunoscut drept Ciutu, este unică în Bistriţa. Este vorba de un Mercedes  S65 AMG cu motor V12, bi-turbo de 6.500 cmc benzină şi 800 C.P. Maşina este scoasă la licitaţie pentru 487.694 lei (peste 100.000 de euro). BMW-ul seria 7 a lui „Giani”, Radu Chifa,  este şi el în vizorul celor de la FISC,  pentru unele datorii către instituţia fiscală în “afacerea  MONTE-CALM, complexul imobiliar din zona MOPAL, care se pare că a murit înainte de a începe. BMW-ul lui “Giani” este scos la licitaţie pentru 100.000 de lei, circa 25.000 de euro”, arată o sursă apropriată grupului Metropolis.
Împreună cu cele două super maşini ale lui Ciutu şi Giani, mai sunt scoase la licitaţie, la pachet,  şi alte autoturisme de lux: un Passat şi un Audi A6 plus câteva maşini de aprovizionare, 4 Dacii Logan Break şi un Ford Transit. Licitaţia cu strigare pentru autoturismele de lux ale Imperiului Metropolis va avea loc în 2 aprilie.
Dar asta nu este decât un alt episod, DGFP Bistriţa-Năsăud repetă o licitaţie pentru aparatele de jocuri electronice aparţinând companiei Metropolis Grup, după ce la începutul lunii martie, la prima strigare, nu s-a reuşit vinderea acestora pentru suma de 1,3 milioane de lei.
La începutul lunii ianuarie 2013, Direcţia Generală a Finanţelor Publice Bistriţa-Năsăud a organizat o licitaţie pentru vânzarea a 150 de aparate de jocuri electronice aparţinând Grupului Metropolis. Nimeni nu s-a arătat interesat atunci, instituţia văzându-se nevoită să repete licitaţia.
A fost organizată o nouă licitaţie în data de 11 februarie, preţul de la care porneşte licitaţia scăzând considerabil. Nici la această dată nu a fost un cumpărător, astfel ANAF este nevoit sa o repete. Pentru cele 150 de aparate Fiscul cere 1.036.566 lei, după ce la prima licitaţie preţul pornea de la 1,3 milioane de lei.

TERMENI ŞI CONDIŢII VÂNZARE ON-LINE
Definiţii
“UNIPLAY BINGO TV”   – MONTE CALM PLAY S.R.L . , organizată în baza legii române, având C.U.I. 36141841, cu sediul în Bistriţa, str. Libertăţii, nr. 38, et. 1, judeţul Bistriţa-Năsăud, organizatoare a jocului de noroc de tip bingo transmis prin intermediul sistemelor reţelelor de televiziune;

 

Metropolis a lăsat o dâră de datorii
 
Asociaţii de la Phoenix Games au lăsat în urma procedurii de insolvenţă 86 de creditori, conform raportului de insolvenţă. Mai presus de aceasta, 10 societăţi au contestat procedura falimentului. Printre contestatari amintim: Consiliul Local al municipiului Târgu-Jiu (contestaţie admisă pe 04.12.2012.), Antena TV Group SA (contestaţie respinsă), Carp Carmen Simona (contestaţia are termen pe 09.04.2013), Burleanu Radu Ionuţ (contestaţie respinsă), Asăvoae Maria (contestaţie respinsă), municipiul Bistriţa (contestaţia are termen pe 23.04.2013), BRD Groupe Societe General (contestaţia a fost respinsă ca neîntemeiată), Direcţia Generală a Finanţelor Publice Bistriţa-Năsăud (respinsă, contestaţia are termen pe 09.04.2013), Maria Gliga (contestaţia are termen pe 09.04.2013) şi Cosmin Chirilă (contestaţia are termen pe 09.04.2013). Conform raportului de insolvenţă, societatea Phoenix Games avea la data de 06.03.2012 un număr de 134 de persoane fizice care nu şi-au primit câştigurile în urma jocului SuperBingo Metropolis.
 
Salarii restante de 1 milion de lei
 
Creanţele declarate ale celor de la Metropolis  sunt: 7.881 lei către Carp Carmen Simona din Deva, 4.200 lei către Nicolescu Roxana Narcisa, 3.861 lei către Dorina Manole, 6.966 lei către Jozsef Molnar, 2.885 lei către Gherman Panaite Constantin, iar numele persoanelor fizice continuă şi continuă… Drepturile salariale neachitate de către cei de la Phoenix Games sunt în valoare de 1 milion de lei. Conform raportului de insolvenţă din luna mai a anului trecut, societatea datora Finanţelor din Bistriţa 7,6 milioane de lei, însă creanţa acceptată de lichidator a fost de numai 5 milioane de lei. Creanţa Consiliului Local al municipiului Târgu Jiu, în valoare de 58.957 lei, nu a fost acceptată.
 
Datorii acceptate de 13 milioane de lei
 
Alte datorii acceptate pe jumătate sunt către Compania Naţională Imprimeria Naţională, unde doar 31.000 de lei au fost acceptaţi din cei 62.000 de lei solicitaţi. Oficialii societăţii aflate în insolvenţă nu şi-au plătit nici măcar facturile la internet, având datorii către furnizorul RCS&RDS de 2.675 de lei. Chiar şi Compania Naţională de Căi Ferate are o creanţă la Phoenix Games de 2.516 lei, iar Romtelecom o datorie neachitată de 2.452 de lei. Nici curentul electric nu a fost plătit de către societate, firma E.ON Energie România solicitând o creanţă de 330 de lei. Asociaţia Handicapaţilor Psihici Secţia Speranţa Unirea are de primit o sumă totală de 13.841 de lei. Nici la Suceava cei de la Phoenix Games nu şi-au plătit datoriile, având de plătit către un centru comercial 7.768 de lei. O altă localitate în care cei de la Metropolis nu şi-au plătit datoriile este Craiova, unde nu au plătit către firma administratoare a pieţei o creanţă de 232 de lei. Una dintre cele mai mari creanţe este cea a lui Cosmin Chirilă, de 2,4 milioane de lei, dintre care nu au fost acceptaţi niciun leu. Nici creanţa Antena TV Group nu a fost acceptată, aceştia cerând 2 milioane de lei. Un alt creditor important este Valeria Enea, care are de primit 550.000 de lei, suma acceptata de această dată de către administratorul impus, Vasile Urs. În total, societatea a acceptat plata a datorii de 13,8 milioane de lei din cei 21,8 milioane de lei solicitaţi.
 
7 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*