Klaus Iohannis o respinge pe Sevil Shhaideh pentru funcția de premier

4

Preşedintele Klaus Iohannis a susținut o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni. Șeful statului a refuzat să o nominalizeze pe Sevil Shhaideh propusă de Klaus Iohannis pentru funcția de premier. El a solicitat coaliţiei PSD – ALDE să facă o altă propunere de prim-ministru. Numai că, săptămâna trecută președintele PSD Liviu Dragnea a avertizat că Sevill Shhaideh este singura propunere de premier pe care o face.

Săptămâna trecută, când am avut consultări cu partidele politice, PSD şi ALDE, care au ţin să vină împreună la consultări, mi-au propus-o pe doamna Sevil Shhaideh pentru funcţia de prim-ministru. Am cântărit cu grijă argumentele pro şi contra şi am decis să nu accept această propunere„, a spus şeful statului, la Palatul Cotroceni.

Surse din PSD anunță declanșarea procedurii de suspendare a președintelui Klaus Iohannis.
Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, joia trecută, la finalul consultărilor cu partidele parlamentare că va desemna premierul după Crăciun. PSD a propus-o pe Sevil Shhaideh pentru funcția de premier, iar PMP l-a propus pe deputatul Eugen Tomac.
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercurea trecută, că nu va face o altă propunere de premier în cazul în care șeful statului Klaus Iohannis va refuza nominalizarea lui Sevil Shhaideh.
„Eu nu voi mai veni cu o altă propunere. Dacă va fi refuzată, ne vedem în altă parte. (…) Am spus de la început că noi vom avea o singură propunere. Punct. Nu vom veni cu o altă propunere. Dacă această propunere va fi refuzată neexistând niciun motiv constituțional sau din punct de vedere al drepturilor fundamentale să fie refuzată, atunci vom înțelege că nu s-ar dori ca cei care au câștigat alegerile și au majoritate să facă Guvernul. Nu are rost să venim cu a doua propunere”, a spus Dragnea, după consultările de la Palatul Cotroceni.

1 afisări

4 răspunsuri la “Klaus Iohannis o respinge pe Sevil Shhaideh pentru funcția de premier”

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*