casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Liviu Dragnea: Președintele a DECLANŞAT O CRIZĂ POLITICĂ.

eurogsm.ro

- ADS -

UPDATE:”Am urmărit ca şi dumneavoastră cu stupefacţie, pot spune, anunţul preşedintelui Iohannis. Împreună cu colegii mei am analizat, am încercat să găsim resorturile cinstite sau constituţionale care ar fi putut stă în spatele acestei decizii”, a spus Liviu Dragnea. 

„Nu am reuşit să găsim niciun motiv constituţional, nici alt motiv care să ţină de alte elemente, riscuri eventual, şi părerea noastră e că acest om de fapt vrea să declanşeze o criză politică în România”, a spus preşedintele PSD.

Acesta a mai spus că preşedintele României nu ar fi sunat-o pe Sevil Shhaideh, înainte de a anunţa decizia. „A sunat-o înainte de Crăciun şi a spus că o să o numească. I-a dat câteva teme”, a mai spus acesta.

melimeloparis.ro

„Am sperat că domnul Iohannis şi oamenii şi instituţiile cu care se consulta au înţeles că oamenii nu mai vor jocuri politice pe spinarea lor. Înţeleg că domnul Iohannis nu vrea să respecte votul din 11 decembrie, nu vrea să dea guvernul acestei majorităţi”, a continuat Dragnea.
vola.ro Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat pe 21 decembrie că nu va face o altă propunere de premier în cazul în care șeful statului Klaus Iohannis va refuza nominalizarea lui Sevil Shhaideh.

„Eu nu voi mai veni cu o altă propunere. Dacă va fi refuzată, ne vedem în altă parte. (…) Am spus de la început că noi vom avea o singură propunere. Punct. Nu vom veni cu o altă propunere. Dacă această propunere va fi refuzată neexistând niciun motiv constituțional sau din punct de vedere al drepturilor fundamentale să fie refuzată, atunci vom înțelege că nu s-ar dori ca cei care au câștigat alegerile și au majoritate să facă Guvernul. Nu are rost să venim cu a doua propunere”, a spus Dragnea, după consultările de la Palatul Cotroceni.

VIZUALIZAT 70 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și

Lasă un răspuns