Larisa Drăgulescu a strâns o avere în cluburile de noapte. Ce a făcut pentru a câştiga peste două milioane de euro

0

Larisa, fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu, este o femeie fericită.
În luna aprilie a acestui an s-a căsătorit cu bărbatul cu care era împreună de trei ani. Și din punct de vedere financiar o duce bine. Larisa Drăgulescu a mărturisit că în trei ani a adunat milioane de euro în cluburile de noapte.

Ba mai mult, după ce Larisa Drăgulescu și soțul ei s-au căsătorit, cei doi au mai mers încă o dată la notar pentru a face un alt contract prenupțial. Aceasta a mai dezvăluit că soțul ei are bunurile lui în Germania, dar și o casă în Botoșani.
„Înainte de a mă căsători, am făcut cu soțul meu contract prenupțial. După căsătorie, am fost iar la notar ca să fac alt contract prenupțial, că nu are niciun drept asupra bunurilor mele. Însă notarul mi-a zis că este legal să așteptăm opt luni de la căsătorie și apoi să facem alt contract prenupțial.

Soțul meu are și el, în Germania, bunurile lui, plus o casă în Botoșani de la mama sa’, a mai mărturisit Larisa Drăgulescu.
Larisa Drăgulescu nu se înțelege cu soacra. La nuntă, soacra ei nu a venit, iar Larisa Drăgulescu crede că motivul ar fi reprezentat de faptul că ea este o femeie divorțată cu doi copii.
„Eu nu am fost niciodată la familia lui, nu o cunosc pe mama soțului meu, ea nu vrea să mă cunoască. Nici la nunta noastră nu a fost, nu ne-a dat binecuvântarea. Nu știu care este motivul exact, eu zic că se gândește că o femeie care e divorțată sau are copii nu este bună pentru un bărbat fără obligații’, a mai spus Larisa.
Din ce face bani Larisa Drăgulescu

Larisa și Marian Drăgulescu au fost căsătoriți în perioada 2006-2009. Căsnicia celor doi a fost marcată de episoade de scandaluri și violență, ceea ce a dus la destrămarea mariajului, gimnastul recunoscând că și-a lovit soția.
Larisa și Marian au doi copii, Beatrice, 16 ani, și Richard, 14 ani. Fetița s-a născut cu hipoacuzie bilaterală profundă, suferind mai multe operații de-a lungul timpului.

Larisa Drăgulescu a strâns o avere în cluburile de noapte. Ce a făcut pentru a câştiga peste două milioane de euro
La 12 ani de la divorț, Larisa a spus că, de multe ori, se ajungea la certuri din cauza geloziei. De asemenea, ea a mărturisit că Marian Drăgulescu a fost bărbatul vieții ei. Conștientă de atuurile sale fizice, Larisa face bani frumoși pe Internet, datorită pozelor nud pe care le vinde.

“Sunt o femeie de casă, ceea ce fac în online e business, atât! Nu consider că am făcut vreo greşeală în căsnicia cu Marian. Eram puţin geloasă, de aici plecau certurile dintre noi, pe vremea aia primea scrisori, mesaje.
Mă deranjau mult lucrurile astea. Dacă aş putea să dau timpul înapoi, aş încerca să fiu mai maleabilă. Acum nu aş mai fi la fel de geloasă, m-am schimbat mult.
Marian a fost bărbatul vieţii mele, întruchipa perfecţiunea pentru mine, era romantic, iubăreţ, îmi făcea cadouri. Dar acum sunt recăsătorita, iubesc pe altcineva!,” a mărturisit Larisa Drăgulescu.
Câți bani a strâns Larisa Drăgulescu din cluburile de noapte

Fosta soție a gimnastului a devenit milionară după divorț și vorbește deschis despre felul în care a făcut banii. Ea a lucrat în cluburi de noapte din Germania și Dubai, câștigând și 50.000 de euro pe lună. Larisa Drăgulescu este foarte mulțumită de felul în carea arată și a recunoscut că are o singură operație estetică.
”La capitolul operaţii estetice am una singură: cea la sâni. Am lucrat în Dubai, în Germania în cluburi de noapte, am câştigat sume mari lunar.
Uneori făceam şi 50.000 de euro pe lună. Am toţi banii făcuţi scrişi, dar nu am făcut o sumă. Am în jur de două milioane de euro.
O seară “la muncă” înseamnă să fac bărbaţii să se simtă bine. Mi-am schimbat des look-ul pentru a fi pe placul lor. În Dubai eram blondă şi cu părul scurt pentru că ştiam că soţiile celor de acolo arată diferit.

Când am venit în Germania mi-am închis părul la culoare şi mi l-am lăsat lung. Sunt pe placul nemţilor, asta e clar”, a povestit Larisa Drăgulescu, la Teo Show.

7 afisări
Spune ce crezi
hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*