Laura Vicol a intrat în Partidul România Unită

0

„Îi urez bun venit, în echipa Partidului România Unită, cunoscutei avocate Laura Vicol!
Laura este o naționalistă convinsă și o luptătoare aprigă împotriva abuzurilor și împotriva a tot ce nu-i drept!
Sunt convins că, din postura de președinte PRU București și președinte a organizației de femei PRU, Laura Vicol va lupta la fel de aprig și va avea o contribuție determinantă în realizarea obiectivelor Alianței PRM + PRU!”, este mesajul lui Bogdan Diaconu.
Cine este PRU!
Partidul România Unită (PRU) este un partid politic de dreaptă din România, înființat pe 23 aprilie 2015 de către fostul deputat social-democrat Bogdan Diaconu și foști membri ai Partidului România Mare precum Horațiu Șerb, Vasile Vlasin Valerian Moraru.
Membri fondatori, semnatari ai cererii de înregistrare a partidului, sunt: Bogdan Diaconu, Daniel Hogea, Augustin-Florin Hagiu, Horațiu Șerb, Dumitru Badragan și Dragoș Stancu, conform Deciziei civile nr. 5 din 07 februarie 2015 a Tribunalului București, definitivă la 25 aprilie 2015.
Alianța politică Blocul Identității Naționale în Europa (BINE), formată din Partidul România Unită (PRU), Partidul România Mare(PRM) și Noua Dreaptă (ND) a fost anunțată la 02 aprilie 2017 și va participa la alegerile europarlamentare, prezidențiale, locale și parlamentare.
Partidul a participat pentru prima dată la alegerile parlamentare din data de 11 decembrie 2016, obtinând un scor mai mic decât pragul electoral necesar accederii în Parlamentul României de 5%, respectiv 2,7%.
 

Partidul Romania Unită militează pentru unificarea tuturor partidelor cu doctrină naționalistă din România

PARTIDUL ROMÂNIA UNITĂ PRIN MITĂ

 
Cine este Laura Vicol!

  1. Laura Vicol, avocata Alinei Bica, a fost achitată definitiv de judecătorii ÎCCJ în dosarul în care a fost acuzată de favorizarea făptuitorului, complicitate la exercitarea fără drept a unei profesii şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

În urmă cu trei ani, Laura Vicol a fost reţinută pentru 24 de ore de procurorii DNA.
2.  Avocata Laura Vicol a fost achitată definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie într-un dosar în care a fost trimisă în judecată de DNA pentru favorizarea făptuitorului, complicitate la exercitare fără drept a unei profesii sau activităţi, fals în înscrisuri sub semnătură privată, transmite Agerpres.

În acelaşi dosar, Niculae Learciu a fost obligat să plătească o amendă penală de 7.200 lei.
Iniţial, la instanţa de fond, Curtea de Apel Bucureşti, Laura Vicol a fost sancţionată cu avertisment.
DNA susţinea că avocata Laura Vicol (fostă Voicu), deşi cunoştea că Niculae Learciu nu deţine calitatea de avocat, l-a ajutat să exercite fără drept această profesie, prin aceea că i-a pus la dispoziţie împuterniciri avocaţiale care atestau calitatea sa şi care i-au permis să îndeplinească unele sarcini şi activităţi specifice acestei profesii, şi anume să participe, fără drept, la acte de urmărire penală în dosare aflate în instrumentarea DIICOT sau DNA.
„În martie 2015, Laura Voicu, apărător ales al inculpatei Georgia Ioana Deaconu, la data faptelor aflată în arest preventiv (…), cunoscând faptul că Learciu nu deţine calitatea de avocat, fiind înscris în aşa numitul ‘Barou constituţional’, l-a desemnat să participe la activităţi de urmărire penală ce urmau a se desfăşura la sediul DNA în dosarul menţionat, precum şi, în repetate rânduri, în alte cauze aflate pe rolul DNA. În acest mod, cu referire la dosarul 189/P/2012, prin faptul că l-a trimis la sediul DNA pe Niculae Learciu, pentru a acorda asistenţă juridică unei inculpate aflate în stare de arest preventiv, a cărei apărare este obligatorie potrivit legii, Laura Vicol a provocat, în mod conştient, o stare de pericol pentru înfăptuirea justiţiei”, susţineau procurorii.
DNA preciza că aceasta a creat condiţiile ca desfăşurarea urmăririi penale să fie îngreunată prin imposibilitatea folosirii unor probe, despre care s-ar fi putut susţine că au fost obţinute nelegal, riscând chiar declararea nulităţii fazei de urmărire penală în întregul ei, din cauza nerespectării dreptului la apărare, împrejurare care ar fi putut fi constatată ori invocată, conform dispoziţiilor Codului de procedură penală.
„De asemenea, pentru a-i facilita lui Learciu accesul în arestul DGPMB cu eludarea dispoziţiilor legale care reglementează regimul vizitelor la care au dreptul persoanele private de libertate, Laura Vicol a emis şi înmânat coinculpatului, spre a le folosi, un număr de 33 de împuterniciri avocaţiale, în care a menţionat, în mod neadevărat, că acesta ar deţine calitatea de avocat al unei anumite persoane. Persoana respectivă, aflată în stare de arestat preventiv, era o prietenă de familie a lui Learciu. Astfel, persoana respectivă a beneficiat, fără drept, de acces nelimitat, din punct de vedere al numărului prezenţelor, în spaţiul respectiv, în condiţii speciale şi nerestrictive”, menţiona DNA.
Anchetatorii au reţinut că, în realitate, prezenţa lui Niculae Learciu în arestul DGPMB răspundea unor interese personale ale persoanei private de libertate şi nu ţinea de acordarea asistenţei juridice.
 


Fostă iubită a lui Leo de la Strehaia candidează pentru șefia Baroului București


Fosta soție a „Regelui pițipoancelor” și fosta iubită a „Prințului țiganilor”, avocata și prietena Alinei Bica și-a anunțat candidatura la șefia Baroului București. Avocata a fost căsătorită la începutul anilor 2000 cu Mihai Vicol, supranumit „Regele pițipoancelor” condamnat la 4 ani și 9 luni cu executare pentru infracțiuni economice. Așadar fostă Laura Vicol, avocata Voicu și „regele” divorțează și aceasta începe o relația cu Leo de la Strehaia. Doar regele pițipoancelor nu se putea însura decât cu o regină a pițipoancelor, prietenă cu alte prințese-pițipoance: Alina Bica, Elena Udrea, Ana Maria Topoliceanu.
Acum Laura Voicu se prezintă ca fiind foarte bună prietenă de mai mulți ani cu Alina Bica. Oare cum s-au cunoscut? Laura a studiat în București, Alina la Cluj. S-or fi împrietenit pe la DIICIT unde dna procuror anti-mafia urmărea penal și dna avocat apăra?

După cum relata ziarul Cancan în 2007, Leo i-a cumpărat și pus la picioare Laurei, 1001 trandafiri și a plătit 28,000 EURO pe o manea lui Adi Minune: „Laura ești viața mea/ Fără tine nu pot sta!” adică 7000 EURO strofa.
Așadar Laura Voicu de la soția „regelui pițipoancelor” și iubita „prințului țiganilor” vrea să devină „Decanul Baroului București”. La fel ca și în cazul prietenei prietenei sale, Elena Udrea care a revigorat lupta pentru președinția României care se anunța una plictisitoare, așa și Laura Voicu a surescitat lupta pentru șefia Baroului București.

1 afisări
Sursa: g4media.ro curentul.info

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*