Prezervative haioase:))

Prezervative cu sloganuri

answear.ro

Un prezervativ este o metodă de contracepție de tip barieră pentru bărbați (deși există și prezervative pentru femei). Este îmbrăcat pe penisul bărbatului pentru a împiedica pătrunderea spermei în corpul partenerului sexual. De cele mai multe ori este confecționat din latex. Datorită faptului că este elastic și rezistent, el are o serie de aplicații secundare. Prezervativele confecționate din alte materiale, în special din intestine de animale, au fost folosite încă din epoca antică.

Numărul utilizatorilor de prezervative la nivel mondial se ridică la aproximativ 750 de milioane în fiecare an, în timp ce producția totală însumează 15 miliarde de unități.

Prezervative Durex Emoji Pleasure Me, 12 buc

rezervative cu nervuri si puncte in relief pentru stimulare suplimentara:
– Textura stimulatoare cu nervuri si puncte in relief;
– Forma Easy-On cu rezervor pentru confort;
– Prezervative din cauciuc natural (latex), transparente si lubrifiate;
– Diametru nominal: 56mm.

Citeste cu atentie informatiile despre produs, mai ales daca folosesti prezervativele pentru sex anal sau oral. Foloseste un prezervativ o singura data. Nicio metoda contraceptiva nu ofera protectie 100% impotriva sarcinii, HIV sau a infectiilor cu transmitere sexuala. Testat dermatologic. 100% testat electronic. A se pastra in loc uscat si racoros, evitand expunerea directa la lumina soarelui.

Instructiuni:
Pune prezervativul inainte ca penisul sa atinga corpul celeilalte persoane. Acest lucru ajuta la prevenirea sarcinii si a posibilitatii contactarii bolilor/infectiilor cu transmitere sexuala. Verifica data expirarii de pe ambalajul individual al prezervativului inainte de utilizare. In cazul in care ambalajul individual este in mod evident deteriorat, arunca prezervativul si utilizeaza unul nou, dintr-un ambalaj intact.

1. Rupe ambalajul pornind de la o latura zimtata si scoate cu grija prezervativul, deoarece poate fi deteriorat de unghii sau obiecte ascutite (bijuterii sau piercing-uri).

2. Verifica daca prezervativul este rulat spre exterior. Daca este rulat spre interior, inseamna ca este pe dos. Strange capatul inchis al prezervativului pentru a te asigura ca nu ramane aer in interior.

3. Continuand sa strangi capatul inchis, aseaza prezervativul pe varful penisului si ruleaza-l in jos cu cealalta mana. Daca incepe sa se ruleze inapoi in timpul actului sexual, ruleaza-l la loc imediat. Daca iese cu totul, opreste-te si pune alt prezervativ. Imediat dupa ejaculare, cat timp penisul este inca in erectie, prezervativul trebuie tinut ferm la baza penisului, inaintea retragerii acestuia, pentru a preveni alunecarea.

4. Dupa retragerea penisului, scoate pur si simplu prezervativul, impacheteaza-l intr-un servetel si arunca-l in cosul de gunoi. Nu il arunca in toaleta.

Recomandari privind utilizarea:
Foloseste doar lubrifanti care sunt recomandati pentru a  fi utilizati impreuna cu prezervativele. Lubrifiantii pe baza de ulei (vaselina, ulei pentru bebelusi si unele capsule intravaginale), precum si unele unguente medicinale, aplicate la nivelul penisului sau vaginului, pot deteriora prezervativele.

OPRITI UTILIZAREA daca simti disconfort sau iritatii in timpul utilizarii prezervativelor. Aceste prezervative sunt fabricate din cauciuc natural (latex), ceea ce ar putea duce la reactii alergice, inclusiv soc anafilactic in cazul in care utilizatorul este alergic la latex. Foloseste un prezervativ nou pentru fiecare tip de sex (oral, normal). Foloseste un prezervativ o singura data. Refolosirea poate creste riscul de rupere sau infectie.

Consultati medicul sau farmacistul daca: utilizati unguente medicinale, aplicate pe penis sau vagin; senzatia de iritare/disconfort persista dupa utilizare; nu sunteti sigur daca sunteti alergic la latex; un prezervativ prezinta scurgeri sau se rupe in timpul utilizarii (acest lucru se face cat mai curand posibil, in termen de maxim 72 de ore).

VIZUALIZAT 187 ori
bottegaverde.ro

- ADS -

Lasă un răspuns

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More