Liderii maghiari din România sunt acuzaţi de corupţie pe baza unor dovezi false Vicepremierul Ungariei, atac la adresa luptei anticorupție

0

Vicepremierul ungar Zsolt Semjen a declarat că este “absurd” faptul că liderii maghiari din România sunt acuzaţi de corupţie “pe baze evident false”, adăugând că Budapesta va lua “măsuri ferme” împotriva atacurilor ce vizează unii lideri maghiari locali din România, scrie agenţia de ştiri MTI, potrivit Mediafax.ro.
Oficialul ungar a subliniat că lupta împotriva corupţiei este importantă, însă, este “absurd” faptul că liderii maghiari din România sunt acuzaţi de corupţie pe “pe baze evident false”. Semjen a adăugat că Budapesta va lua “măsuri ferme” faţă de atacurile ce vizează unii lideri maghiari locali din România şi şcolile patronate de Biserică, acţiuni ce au drept rol să “intimideze”.
Semjen a mai precizat că este în înteresul naţional al Ungariei ca UDMR să fie reprezentat în Parlamentul de la Bucureşti. Advertisment Vicepremierul a mai declarat că Ungaria are datoria să-i ajute pe maghiarii care locuiesc în afara graniţelor, inclusiv prin alocarea de fonduri pentru a-i ajuta pe maghiarii de peste hotare să-şi păstreze identitatea lor culturală şi lingvistică. (Mediafax)

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*