Liviu Ioan Adrian PLEŞOIANU, omul securistului Dan Vioculescu!

0

Deputatul PSD Liviu Plesoianu lanseaza un val de invective la adresa jurnalistului Malin Bot, dupa ce acesta a ironizat absenta sa, vineri, din fata DNA.
„Fiinta asta bizara, care – strict ca forma – aduce a om, are impresia ca eu de-aia ma duc la DNA, ca sa ma vad cu el. …Saracul scelerat!

Propagandistul cel abject zicea despre mine in februarie, cand voiam sa le dam si celorlalti posibilitatea de a se exprima, ca organizez ‘contramanifestatii’. Acum, stiind ca eu merg sa o privesc in ochi pe KOVESI, vine el sa incite, dimpreuna cu altii. …TU esti cel cu contramanifestatiile, IPOCRIT SINISTRU!
Stai linistit, geniule! Eu am anuntat de ieri ca nu vin azi. O astept pe Kovesi la Parlament, luni. Daca nici atunci nu vine, ma intorc! …Asa ca nu te mai baga in seama! Ai fost un basist notoriu, acum incerci mai departe sa MANIPULEZI. Un frustrat penibil, dat afara si de Evenimentul Zilei, si de B1, si de Romania Libera. Pana si Sabin Orcan te-a dat afara, jurnalistul lu’ peste prajit! In realitate, esti doar ce-ai fost mereu – un VECTOR AL URII, UN PROPAGANDIST SLAB DOTAT INTELECTUAL SI UN INSTIGATOR PROST PREGATIT. Atat si nimic mai mult”, a scris Plesoianu pe Facebook.
Malin Bot a tinut sa remarce, vineri, ca Plesoianu nu a mai venit in fata DNA pentru a protesta in legatura cu Laura Codruta Kovesi.

Cine este acest individ!

 

Câştigătorul concursului Antena 3, Deşteaptă-te, române!, scrisoare către „tinerii cu adevărat tineri”

 
Liviu Pleşoianu este câştigătorul concursului organizat de Antena 3 pe 1 decembrie, “Deşteaptă-te, române!”. Concursul a premiat pe cel mai inspirat român care a avut idei originale privind schimbarea României. Dintre cei zece finalişti, Pleşoianu a câştigat cu o “pledoarie pentru scepticism”.
Într-o postare recentă pe Facebook, acesta a adresat o scrisoare către „tinerii cu adevărat tineri”.
SCRISOARE CĂTRE TINERII CU ADEVĂRAT TINERI
În 1998, de la mine şi alţi câţiva, pornea o manifestaţie a liceenilor bucureşteni care avea să blocheze întregul bulevard Magheru. Era o revoltă împotriva unor măsuri absolut absurde ale Ministerului Educaţiei de la acea vreme. …A fost foarte FRUMOS, am avut câştig de cauză, DAR a fost şi prima mea întâlnire cu… SISTEMUL. Văzând că sunt foarte hotărât, că mă număr printre organizatori, un individ infiltrat în mulţime s-a apropiat de mine şi mi-a spus doar atât: “Ai grijă, las-o mai uşor! Eşti tânăr şi e păcat…”.
…NU am lăsat-o NICIODATĂ “mai uşor”! Pentru că niciodată n-aş putea renunţa la vreunul dintre cele 3 elemente fundamentale ale fiinţei omeneşti: LIBERTATEA, DRAGOSTEA, GÂNDIREA VIE!
Atâta vreme cât le ai pe toate 3 în tine, eşti şi rămâi cu adevărat TÂNĂR!
Poţi fi tânăr şi să alegi să rosteşti cuvinte precum „boşorogii ăia fără dinţi”. Dacă eşti CU ADEVĂRAT TÂNĂR, nu vei face însă niciodată asta pentru că vei şti că “boşorogul ăla” e tânărul de ieri care gătea la 1 noaptea pentru tine sau pentru părinţii tăi într-o vreme când gazele ajungeau în bucătăriile familiilor de români doar după acea oră. …Vei şti că “boşorogul ăla” este cel care te ţinea pe tine în braţe sau îi ţinea pe părinţii tăi în braţe, noaptea, nu doar pentru că vă iubea, ci pentru că dorea SĂ NU VĂ FIE FRIG! …Vei şti că “boşorogul ăla” este cel care lua pâine şi ulei pe cartelă, care stătea ore întregi la coadă, în fiecare zi, pentru ca tu sau părinţii tăi SĂ AVEŢI CE MÂNCA!
Poţi fi tânăr şi să alegi să nu te uiţi deloc la televizor, în schimb să te informezi aproape exclusiv de pe Internet. Dacă eşti CU ADEVĂRAT TÂNĂR, vei avea însă mintea suficient de ageră, de vie astfel încât să te prinzi repede că SISTEMUL ştie că tu îţi extragi informaţia doar de pe Internet. Pentru că tu eşti CU ADEVĂRAT TÂNĂR, n-o să ţină, pentru că eşti suficient de INTELIGENT încât să înţelegi repede că SISTEMUL vrea să pară că ţi-e prieten, că te “înţelege”, doar pentru a te folosi apoi ca MASĂ DE MANEVRĂ, ori de câte ori va avea nevoie de tine! Dacă eşti CU ADEVĂRAT TÂNĂR, SISTEMUL nu te va putea niciodată MANIPULA, pentru că, tocmai pentru faptul că eşti TÂNĂR, tu iubeşti LIBERTATEA mai mult decât orice altceva!
Poţi fi tânăr şi să alegi să nu votezi sau să nu te implici foarte mult în viaţa politică. Dacă eşti CU ADEVĂRAT TÂNĂR, vei şti însă că niciunul dintre noi nu poate trăi într-un Univers Paralel. Viaţa ta, oricât de frumoasă ţi-ai face-o, va fi INEVITABIL afectată de ce se întâmplă în jurul tău, atât în România, cât şi în lumea cea mare. Dacă eşti CU ADEVĂRAT TÂNĂR, vei înţelege rapid că de tine depinde în primul rând ca umanitatea, ca Planeta asta frumoasă să nu o pornească pe drumul fără întoarcere al unui război al tuturor împotriva tuturor. Dacă eşti CU ADEVĂRAT TÂNĂR, te vei prinde repede că SISTEMUL te vrea doar pseudo-implicat social, te vrea SCLAVUL unei REALITĂŢI VIRTUALE pentru care, chiar începând de anul acesta, ţi se vor vinde şi dispozitive speciale. Dacă eşti CU ADEVĂRAT TÂNĂR, vei ALEGE să nu te faci că nu vezi realitatea planetei pe care o locuim şi pe care o distrugem, zi de zi, minut cu minut, secundă după secundă!
Eu ŞTIU că probabilitatea cea mai mare este ca tu, TÂNĂRULE care citeşti acum aceste rânduri, să fii CU ADEVĂRAT TÂNĂR (în mintea ta vie), CU ADEVĂRAT FRUMOS (în inima ta caldă) şi CU ADEVĂRAT LIBER (în spiritul tău efervescent)! Eu am 36 de ani acum. Sunt undeva între două lumi. Şi de aici, dintre cele două lumi, TE ROG, întinde mâna ta proaspătă şi strânge mâna crăpată care deja se află întinsă către tine! Nu lăsa mâna cea plină de ridurile dragostei să stea prea multă vreme întinsă fără ca tu să o îmbrăţişezi cu mâna ta. Pentru că nu se ştie cât va mai avea nisip în clepsidră SĂ FIE ACOLO…
Te salut, TÂNĂR CU ADEVĂRAT TÂNĂR al acestui neam!

inpuff.ro
 

Declaratie de avere  – Liviu Ioan Adrian PLEŞOIANU

 

Liviu Ioan Adrian Pleşoianu
n. 24 ian. 1980

Liviu Ioan Adrian PLEŞOIANU

Sinteza activitatii parlamentare în legislatura 2016-prezent

DEPUTAT

ales deputat în circumscriptia electorala nr.42 BUCUREŞTI
data validarii: 21 decembrie 2016

Formatiunea politica:

PSD Partidul Social Democrat

Grupul parlamentar:

Grupul parlamentar al Partidului Social Democrat

Comisii permanente

Comisia pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă

Comisii de ancheta comune

Comisia specială de anchetă a Senatului și Camerei Deputaților pentru verificarea aspectelor ce țin de organizarea alegerilor din 2009 și de rezultatul scrutinului prezidențial

Delegatii ale Parlamentului României la organizatii parlamentare internationale:

Delegaţia Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei  membru

Grupuri de prietenie cu Parlamentele altor state:

Grupul parlamentar de prietenie cu Georgia Preşedinte
Grupul Parlamentar de prietenie cu Republica Tunisiană
Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Slovenia
Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Austria

Activitatea parlamentara în cifre:

Luari de cuvânt: 2 (în 2 sedinte)
Propuneri legislative initiate: 3, din care 1 promulgata lege
Motiuni: 1

Biroul parlamentar:

  • Bucureşti, Str. Vatra Luminoasă nr. 102, Sector 2

Potrivit profilului său de pe LinkedIn, Pleșoianu este managing director la agenția Trust Creative – pe care o deține –, a lucrat la Studio Moderna, iar la începutul carierei sale a fost redactor-șef al publicației „Casa NATO”, editată de asociația omonimă, fondată de fostul premier Adrian Năstase.
Conform cu declaratia de avere, DR. PLESOIANU ALINA IULIANA ii este sotie!
ECOGRAFIE | Medic specialist
OBSTETRICA – GINECOLOGIE | Medic specialist
DR. PLESOIANU ALINA IULIANA
Doctorand in Stiinte Medicale
2013 – prezent – Doctorand in Stiinte Medicale, in cadrul Spitalului Clinic de Obstetrica – Ginecologie „Prof. Dr. Panait Sirbu”
Competente in:
Colposcopie si Citodiagnostic
Histeroscopie
Laparoscopie ginecologica
Ultrasonografie ginecologica si obstetricala

8 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*