Magda Vasiliu critica dur sistemul de asigurari de sanatate: ”Nu mai cotizați la sănătate! N-are rost! Sunt bani furați!!!

0

Jurnalista Prima TV Magda Vasiliu critica dur sistemul de asigurari de sanatate din tara noastra dupa ce, in trecut, a avut probleme grave cu copilul si a fost nevoita sa mearga la tratament in afara tarii.
”L-am cunoscut pe Dănuţ Isac la Roma. Ca si mine e la tratament cu fetita lui la acelasi spital, Bambino Gesu. Intors in Romania, imbecilii de la sanatate ii recomanda sa si caute sponsori sau sa apeleze la fundatii/asociatii daca mai are nevoie de bani pt tratamentul copilului!!! Cum isi permit??? Cat isi mai permit??? Bai, cotizezi 10 ani si nu vor sa ti deconteze 2300 de euro, in schimb, statul italian suporta un transplant de maduva de 150000 de euro dupa doar 4 (!) luni de cotizatie la sanatate! In ce tara traim??? Cat tupeu sa ai tu, stat roman, sa-ti permiti sa-i spui unui om sa-si caute sponsori?? Tu, stat roman , care nu poti sa oferi nimic! Nimic! E plin la Roma de copii romani, nu doar cu cancer…sunt boli rare pentru care Romania nu are de oferit nimic! Rusine!! Sfatul meu: nu mai cotizati la sanatate! N-are rost! Sunt bani pierduti, furati de un stat care in fiecare secunda isi calca cetatenii in picioare in timp ce le zambeste parsiv…Auzi! Sa-ti cauti sponsori ca sa-ti faci bine copilul!!! Unde dracu s-a mai pomenit asa ceva???”, a scris Magda Vasiliu, intr-o postare pe Facebook.

Guvernul adopta OUG pentru accesul spitalelor private la programele publice de sanatate

Guvernul adopta, marti, proiectul de ordonanta de urgenta prin care serviciile medicale din cadrul programelor nationale de sanatate curative, care sunt suportate din Fondul unic de Asigurari Sociale, se pot derula atat prin furnizori publici, cat si prin furnizori privati.
In prezent, acestea puteau implementa programe de sanatate doar daca era depasita capacitatea furnizorilor publici.
„Prin proiectul de act normativ se propune ca serviciile medicale din cadrul programelor nationale de sanatate curative, care se suporta din bugetul Fondului national unic de asigurari sociale de sanatate, sa se deruleze in mod unitar atat prin furnizori publici, cat si prin furnizori privati, in mod similar cu reglementarea privind furnizorii privati de medicamente si dispozitive medicale.
Astfel, se asigura accesul imediat al pacientilor la tratament in cadrul programelor nationale de sanatate curative si, functie de optiunea acestora, prin furnizorii care sunt autorizati si evaluati si care au incheiat contracte de furnizare de servicii medicale cu casele de asigurari de sanatate”, se arata in expunerea de motive a proiectului de ordonanta care modifica Legea nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*