MILITIAN cu 19 fapte de MITĂ, trimis în JUDECATĂ

0
Un polițist care lua mită de la cel puțin 19 șoferi ce străbăteau localitatea în care el era șef de post a fost trimis în judecată pentru corupție. Agentul șef principal Emil Șurcă este acuzat că lua șpagă de la conducătorii auto, surprinși să încălcau legea în trafic, pentru a nu le întocmi dosare sau a nu-i amenda.
evomag.ro
La capătul unui șir de ilegalități, un polițist, șef de post în comuna Dobrotești, județul Teleorman a fost trimis în judecată pentru 19 fapte de corupție. Agentul șef principal Emil Șurcă a fost prins la capătul unei anchete a ofițerilor de la Direcția Generală Anticorupție (DGA), care s-au atosesizat în acest caz.În rechizitoriul întocmit de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman se arată că în cursul anului 2016, polițistul, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a pretins și primit de la conducătorii auto opriți în trafic, sume de bani sau diferite foloase pentru a nu lua măsurile legale ce se impuneau conform prevederilor  OUG 195/2002  sau a altor acte normative.
Oficiali din rândul anchetatorilor au dezvăluit, pentru EVZ, că 19 persoane au făcut denunțuri, după ce ofițerii anticorupție au aflat despre șpăgile date polițistului, primite în perioada 1 martie 03 iunie 2016. O singură persoană, care a beneficiat de sprijinul polițistului, a refuzat să facă denunț și a fost trimis în judecată alături de șeful de post.

Dosarul a fost înaintat la Tribunalul Teleorman, față de agentul de poliție fiind luată măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*