pretzmic.ro

- Advertisement -

casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

Patru MILITIENI au fost REȚINUȚI pentru MITĂ.

eurogsm.ro

- ADS -

Patru polițiști de la Rutieră au fost reținuți pentru luare de mită, în urma unei acțiuni a DGA în județul Bistrița-Năsăud. Agenții au fost „filați” timp de doi ani, iar doi dintre ei au fost surprinși în flagrant, în noaptea de duminică spre luni, în timp ce încasau șpăgi de la șoferi opriți în traffic. Cinci percheziții au avut loc luni, una dintre descinderi fiind efectuată la sediul Poliției Bistrița Năsăud.
spy-shop.ro

Patru agenți de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Bistrița-Năsăud – Serviciul Rutier au fost reținuți, luni, cu mandate pentru 24 de ore, ca urmare a probatoriului administrat de ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Bistrița-Năsăud, într-un dosar penal de corupție.

În cazul instrumentat sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, ofițerii anticorupție au documentat activități infracționale săvârșite de polițiștii bistrițeni, în perioada octombrie 2015-august 2017. DGA precizează că, în această perioadă, în mod repetat, cei patru agenți de poliție au primit diverse sume de bani de la mai mulți conducători auto/participanți la trafic pentru a nu lua măsuri împotriva lor, atunci când încălcau regulile de circulație.

Oficiali din rândul anchetatorilor ne-au declarat că cei patru polițiști reținuți pentru mită sunt Dorel Greab, Sorin Gheorghe Ivan, Grigore Huciu și Mihai Mîndrean. Greab, Ivan și Huciu erau aproape de pensionare.

În noaptea de 27/28 august a.c., doi dintre agenții de poliție au fost prinși în flagrant, pe DN17, Valea Bârgăului, în timp ce au primit de la un investigator sub acoperire suma de 150 lei pentru a nu întocmi proces-verbal de constatare a unei contravenții rutiere.

Ieri, ofițerii DGA au efectuat un număr de cinci percheziții domiciliare și la sediul Serviciului Rutier, aflat în clădirea IPJ Bistrița-Năsăud.

VIZUALIZAT 25 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și

Lasă un răspuns