Mită contra viață. Bătrână, ținută pe hol la URGENȚE, până A LEȘINAT

0

Imagini dramatice surprinse la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului judeţean Piteşti! Din cauza aglomeraţiei, ofemeie a leşinat în timp ce aştepta să-i vină rândul la consultaţie. Şi asta în timp ce familia se ruga de asistentă să o bage mai repede în sală. Recalcitrantă, asistenta le-a spus aparţinătorilor să-i dea femeii nişte apă şi să cheme ei doctorul, dacă vor. In cele din urma, ea a fost dusă pe brațe de însoțitori către Urgență, în urletele oamenilor din jur. Vă avertizăm, urmează detalii şi imagini care vă pot afecta emoţional!
Femeia avea grave probleme de sanatate. La un moment dat, i s-a făcut rău si a fost purtată pe braţe de ginerele sau catre medici.
 
Imaginile de cosmar s-au derulat la Unitatea de primire urgenţe a spitalului judeţean din Piteşti. Potrivit presei locale, bolnavii sunt nevoiti sa astepte cu orele pana sunt preluati de medici. De cele mai multe ori, starea lor se agraveaza până să fie preluati si investigati.
In tot acest timp, cadrele medicale explică că nu exista suficient personal specializat şi că desi si-ar dori, mai mult nu pot face pentru bolnavi.

credius.ro

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*