Motivele despărțirii dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu

answear.ro

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, cu toate că doar în urmă cu câteva zile își făceau planuri de nuntă. Se pare că între cei doi nu există nicio șansă de împăcare.

Motivele despărțirii dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. S-au despărțit de doar câteva zile și conform surselor CANCAN, fiului fostului ministru ar fi încercat deja să cucerească o altă divă din showbiz.

Relația dintre cei doi a început în preajma Crăciunului, perioadă pe care cei doi ar fi petrecut-o în Poiana Brașov. Cuplul a fost împreună și de Revelion, când au plecat într-o vacanță de lux în Dubai și ulterior în Maldive.

La întoarcerea din vacanțele luxoase, Bianca Drăgușanu a vorbit chiar despre o eventuală nuntă, susținând că a treia ar putea fi cu noroc. Însă, cei doi și-au spus adio și planurile de nuntă au fost anulate.

Motivele despărțirii dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. Conform unui apropiat al cuplului, Bianca Drăgușanu ar fi fost prea costisitoare pentru Gabi Bădălău, care nu ar mai fi primit sprijin financiar din partea părinților.

”Sunt mai multe motive care au dus la ruptură… I-a găsit un SMS cu Alex Bodi, apoi îl aducea destul de des în discuție, chiar și de față cu prietenii. Dar principalul motiv este faptul că Bianca era prea costisitoare. Ceas, mașină, vacanțe de lux… Nu mai putea face față. Ar fi putut, dar părinții nu l-au mai sprijinit”, a spus acesta.

Claudia Pătrăşcanu, prima reacţie după despărţirea lui Gabi Bădălău de Bianca

Cântăreața a reacţionat după ce Bianca Drăguşanu a confirmat despărţirea de Gabi Bădălău. Cântăreaţa a declarat că nu o mai surprinde nimic în ceea ce îl privește pe soţul ei, iar asta pentru că de-a lungul mariajului, a avut timp să îl cunoască destul de bine.

“Ar trebui să se gândească şi el un pic mai mult la băieţii noştri căci este vorba doar de educaţia pe care, noi, părinţii. le-o dăm. Cât despre viaţa lui sau a noastră, fiecare face ce vrea.Pe mine nu mă mai surprinde nimic, să ştiţi. Din tot ce face el, nu mă surprinde şi plus de asta avem două vieţi separate. De un an şi jumătate ne-am separat. El astăzi este cu cineva, mâine nu mai este. Dar vă daţi seama că eu ca mamă nu pot decât să mă gândesc la copii, ce vor spune ei. În ceea ce mă priveşte pe mine, vreau să ies din această căsnicie cu demnitate, vreau să îmi privesc copiii în ochi” , a p0vestit aceasta.

VIZUALIZAT 23 ori
bottegaverde.ro

- ADS -

Lasă un răspuns

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More