pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Aurelian Pavelescu: ‘Votul de azi al CSM, respingerea desființării SIIJ, este istoric. O lovitură puternică dată mafiei sorosiste anti-românești’

eurogsm.ro

- ADS -

”CSM A VOTAT ÎMPOTRIVA DESFIINȚĂRII SIIJ! MAI E O SPERANȚĂ! SĂ PLECE PENIBILUL STELIAN ION!
N-am mai scris de mult despre justiție. Din scârbă. Mafia sorosistă trădătoare de țară și neam părea invincibilă, după ce-a terorizat și distrus România în cel mai brutal mod, la vedere, fără rușine. Cu mâinile murdare de sânge.
Consecințele sunt uriașe: crearea climatului de teroare în întreaga societate, distrugerea clasei de mijloc prin arestarea sau amenințarea cu arestarea a patronatului român în bloc, în beneficiul capitalului străin, mii și zeci de mii de condamnați la comandă politică. În cei 15 ani de teorare a fost creat climatul pentru plecarea din țară a unei generații de tineri, terorizați că n-au niciun viitor, îndoctrinați de propaganda bolșevică. Cu același instrument al terorii justiției au fost cedate și resursele României.
Câțiva judecători au făcut opoziție eroică, TOATE FEMEI: Dana Gârbovan, Adriana Stoicescu, Gabriela Baltag, Evelina Oprina, Mădălina Afrasinie, Andreea Ciucă, Lia Savonea, iar lista nu se oprește aici. Se alătură lor judecătorul Ion Popa, autorul devastatorului rechizitoriu împotriva terorii totalitare, ”Noaptea dreptății românești”. Și câțiva jurnaliști de excepție, care și-au pus pur și simplu viețile în primejdie, ca Răzvan Savaliuc și Sorin Roșca Stănescu. România le datorează enorm, cei mai mulți nu pot înțelege acum. Fără ei, n-ar mai fi existat speranță!
Votul de azi al CSM, respingerea desființării SIIJ, este istoric. O lovitură puternică dată mafiei sorosiste anti-românești, care a folosit justiția pentru a distruge poporul. Cu acest vot negativ, legea va cădea în parlament. Dar nu pentru că PNL și USR/PLUS nu vor vota, ci pentru că NU VA VOTA UDMR, așa cum a promis! Partidele românești sorosiste vor vota DA, pentru a fi aplaudați la Bruxelles. De data aceasta salvarea va veni de la unguri! Ce trădare, ce nerușinați!
Va demisioa Stelian Ion, penibilul ministru al justiției, după acest eșec în fața CSM? Desigur, nu! Mizerabilii n-au onoare, trebuie aduși la lumină!” a scris Aurelian Pavelescu pe Facebook.
VIZUALIZAT 5 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și

Lasă un răspuns