pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Mircea Dinescu: „M-am săturat să fiu acuzat că sug banii publici”

eurogsm.ro

- ADS -

Mircea Dinescu încasează lunar câte 9 mii de euro pe lună, de la TVR!!

După ce a făcut istorie la TVR, în timpul Revoluției din 1989, acum face revoluție printre salariile acordate de Televiziunea Publică. Poetul revoluționar câștigă nu mai puțin de 15.000 de euro în fiecare lună! În plus, acesta își poate promova în mod gratuit și restaurantul!

Mircea Dinescu îşi mută emisiunea „Politică şi delicateţuri” la Prima TV, spunând „adio” televiziunii publice. Unul dintre motivele care l-au determiant să facă mutarea ar fi chiar acuzaţia că este plătit din „banii poporului”.

”Am renunţat, din diverse motive, inclusiv financiare, la colaborarea cu TVR. Din luna martie mă voi muta, dar până atunci îmi voi lua la revedere participând încă de două ori la emisiunea lui Ionuţ Hristache.

Într-un fel, m-am săturat să tot fiu acuzat că sunt plătit din banii poporului. Că sug banii publici”, a spus Mircea Dinescu.

Dinescu infirmă salariul de 15.000 de euro despre care s-a spus că îl încasează lunar la televiziunea publică.

”Era aşa şi nu era chiar aşa. Fiindcă nu luam 15.000 de euro, cum s-a spus sau chiar s-a scris, ci pot spune că am încasat această sumă, dar pe 12 luni.

Se poate verifica, de către cei care m-au acuzat de una şi de alta. Voi pleca cu părere de rău din curtea televiziunii publice, dar asta e viaţa.

Aveam prieteni la toate emisiunile la care colaboram, trei la număr, toate fiind prezente în topul audienţelor postului public.

Toate aceste producţii sunt bine văzute. Desigur, nu doar mie, fiindcă în cazul unora dintre aceste producţii aveam doar statut de colaborator, dar vreau să mai spun că şi reluările stau bine, în audienţe.

Din păcate, contractul în televiziune e de e

VIZUALIZAT 11 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și

Lasă un răspuns