pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Iți poți imagina pentru o clipă ce a simțit o mamă care și-a pierdut copilul?

PUBLICITATE!!!

eurogsm.ro

- ADS -

Iți poți imagina pentru o clipă ce a simțit o mamă care și-a pierdut copilul?
Este greu de imaginat o astfel de spaimă, darămite să o și trăiești în realitate. I s-a întâmplat unei mame din Arad, al cărei copil a plecat singur de la cursul de înot, fără a-și mai anunța părinții.
Întâmplarea, care se putea termina tragic, s-a terminat cu bine și asta datorită colegilor noștri, de la Jandarmeria Arad.
Totul a început cu un apel 112, când de la capătul celălalt al telefonului, o voce tremurândă de femeie, anunța dispariția copilului.
Din fericire, colegii noștri se aflau în zona indicată și au început căutările de îndată. În astfel de situații, nu este timp de pierdut și nu ai cum să nu te pui în situația părinților. Echipajul de jandarmi condus de plutonier adjutant șef Bărbulescu Gabriel, jandarm cu peste 25 de ani de experiență sau nea Barbi, cum îi spun cei mai tineri, a mobilizat imediat echipa. După ce au căutat în mai multe zone din oraș, micuțul de numai 8 ani a fost găsit la o distanță mare față de locul de întâlnire. Era speriat, dezorientat și cu hainele ude. Copilul le-a spus jandarmilor că a terminat mai repede cursul de înot și nu a mai așteptat-o pe mama sa, crezând că va ajunge în siguranță la domiciliu, deși e prima oară când pleacă neînsoțit de către un adult.
În cele din urmă, micuțul a ajuns în siguranță la familie, acolo unde era așteptat în lacrimi de părinții săi.

 

 

VIZUALIZAT 18 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și

Lasă un răspuns