Șoferița reținută pentru tentativă de omor asupra unui polițist ar fi pupila lui Ciolacu!!

0

Magistraţii au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele femeii care a intrat cu maşina în motocicleta unui poliţist, pe Calea Eroilor, din Buzău. Anda Vlădescu are 32 de ani, este psiholog, şi lucrează la RA-APPS Bucureşti.
Evenimentul soldat cu explozia motocicletei de serviciu a poliţistului Adrian Popa, a fost filmat de camerele de supraveghere. Şoferiţa a părăsit locul accidentului, dar a fost prinsă de poliţişti pe DN 1B, pe raza localităţii Dealul Viei.
Miercuri seară, poliţistul ar fi oprit-o pe tânără în trafic doar cu intenţia de a-i pune în vedere să remedieze defecţiunile observate la sistemul de iluminare şi semnalizare auto. Oprirea s-a făcut la intersecţia bulevardelor Bălcescu şi Unirii.
Şoferiţa s-a speriat şi a pornit în trombă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, a virat stânga pe Spiru Haret, iar stânga, pe Ciucurete, apoi dreapta pe Bulevardul Unirii. În zona Kaufland Sud a avut loc coliziunea cu motocicleta de poliţie. Pe tot traseul, Anda ar fi trecut pe culoarea roşie a semaforului prin trei intersecţii.
După ce a fost prinsă de colegii motociclistului rănit, şoferiţa a fost testată pentru consum de alcool şi droguri, rezultatele fiind negative. În cursul nopţii, a trecut şi printr-o expertiză psihiatrică, necesar anchetei penale. La orele prânzului, tânăra a fost adusă la Parchet, pentru mandat, apoi la Tribunal.
La orele amiezii, judecătorul de drepturi şi libertăţi a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele Andei Vlădescu. Tânăra venise miercuri în Berca, la bunica ei, apoi a ajuns în municipiul Buzău cu gândul de a se întâlni cu o rudă. Între timp, a avut loc accidentul soldat cu rănirea la o mână a poliţistului pe motocicletă.
Anda Vlădescu a lucrat la spitalele Săpoca, Sfântul Sava, din Buzău, şi la Fundeni, după care s-a angajat la RA-APPS. În adolescenţă, a cochetat cu modelling-ul, fiind prezentatoare în câteva concursuri locale de miss. Rudele susţin că în ultima vreme era foarte schimbată, anxioasă, însă nu le-a spus niciodată dacă avea probleme.
Are domiciliul în Voluntari, Ilfov. Mama este plecată cu fratele Andei în străinătate, iar când revine în Buzău locuieşte la bunica ei, din Berca.


„EXCLUSIVITATE
Aflăm din surse apropiate IPJ Buzău că femeia – ninja care a încercat să îl omoare pe polițistul Adrian Popa este Anda Vlădescu, un nume deloc străin cercului intim de cunoștințe ale președintelui PSD Marcel Ciolacu.
Fost membru al celebrei „pepiniere” de tinere „modele” Gaby Models, societate aflată în trecut în centrul scandalurilor sexuale de la vârful PSD Buzău, Anda Ioana Vlădescu a urcat rapid în grațiile lui Ciolacu după anul 2010, când se pare că a și început o relație fierbinte între cei doi.
După ce Ciolacu s-a mutat la București, odată cu obținerea funcției de președinte interimar al PSD, Anda Vlădescu face și ea același lucru. În 19 iunie se mută în Voluntari și, ca lucrurile să fie solide, în 30 iunie începe deja să lucreze la… RAPPS! Credeți că e vreo legătură cu faptul că era iubita lui Ciolacu?!
Anda Vlădescu a fost reținută 24 de ore în urma tentativei de omor asupra polițistului buzoian care își făcea datoria. Parchetul instrumentează acum cazul. Suntem curioși dacă relațiile de prietenie dintre Ciolacu și șefia Parchetului din Buzău nu se lasă cu iertarea de păcate a Andei Vlădescu.
VA URMA”, scrie pe pagina de Facebook Mizerabilii din Buzău.
FaceBook: Anda Vladescu  

 
Sindicatul poliţiştilor europeni, despre şoferiţa care a rănit un poliţist în misiune: „A încercat să-l omoare“

Europol, sindicatul poliţiştilor europeni, a reacţionat la scurt timp după producerea accidentului de la Buzău în urma căruia a fost rănit un poliţist de la Serviciul Rutier. Agentul principal Adrian Popa a fost lovit de un autoturism pe care-l urmărea, pe motocicletă, pentru că nu a oprit la semnalele acestuia.
”Tupeu fără margini al unei femei de 32 ani care se afla la volanul unui autoturism pe care îl conducea pe străzile din Buzău. După ce un poliţist rutier pe motocicletă a efectuat semnalul regulamentar de oprire, femeia a încercat să scape lovindu-i motocicleta care a fost proiectată într-un taxi care circula de pe sensul opus”, scrie Europol pe pagina de Facebook.
Aceştia spun că din înregistrare se poate observa cum femeia pierde pentru scurt timp controlul volanului dar redresează autoturismul şi se deplasează în viteză, crezând ca a scăpat după ce vede motocicleta în flăcări.
”Adrian nu se pierde cu firea, îndepărtează curioşii din jurul focului şi îşi anunţă colegii despre caracteristicile autoturismului. La scurt timp după mobilizarea echipajelor din teren, femeia este identificată într-o benzinărie, unde probabil se ascundea”, scrie autorul postării.
Femeia de 32 de ani a fost reţinută şi este acuzată de săvârşirea infracţiunii de “tentativă de omor” şi “părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei”.
”Îi transmitem sincere felicitări colegului nostru, agent principal de poliţie Adrian Popa, pentru modul de intervenţie şi perseverenţa de care a dat dovadă şi ne bucurăm nespus pentru faptul că nu a suferit vătămări grave”, este mesajul celor din Europol adresat poliţistului buzoian.

 


SexShop.ro
 

8 afisări
Sursa: FaceBook: Anda Vladescu   FaceBook: Mizerabili din Buzău www.comisarul.ro

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*