fashiondays.ro

- Advertisement -

kitunghii.ro

- Advertisement -

starshiners.ro

O femeie susţine că nu s-a mai îmbolnăvit de când bea smoothie-ul cu spermă!

0
farmec.ro - Livrăm frumusețe! chilipirul-zilei.ro/

ADS-*

Tracy Kiss susține că nu a mai răcit din 2017, când a început să bea smoothie-uri cu spermă, făcute din donații de la iubitul său.

Femeia de 32 ani este antrenor personal și susține că: „Nu e foarte diferit față de o mamă care-și alăptează nou-născutul pentru a-i oferi acestuia toți nutrienții de care are nevoie. Recunosc că nu este pentru oricine, dar e plin de vitamine și eu una n-am mai răcit de 3 ani, din 2017, iar tenul meu este mult mai luminos.

Traci a recunoscut că mulți oameni consideră această băutură doar o glumă, dar ea insistă că este foarte sănătoasă: „Oamenii cred că glumesc când le povestesc, deoarece sună prea frumos pentru a fi adevărat și nu mi-e rușine deloc să zic ce beau. Poate fi un subiect tabu, dar eu nu-l tratez ca atare.

Femeia a adăugat că este pregătită să lupte contra preconcepțiilor ca să educe oamenii și să-i ajute pe cei care duc lipsă de anumiți nutrienți, deoarece vrea să facă o diferență împărtășind acest remediu inedit tocmai în mijlocul unei pandemii.
loveisland.ro
 

chilipirul-zilei.ro/

- ADS -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata