O profesoară a făcut amor cu un elev de 16 ani!

0

O profesoară a făcut amor cu un elev de 16 ani! Ce le-au spus polițiștilor este incredibil! „Este visul oricărui adolescent”

O profesoară suplinitoare din Statele Unite ale Americii riscă ani grei de închisoare, după ce a făcut amor cu un elev în vârstă de 16 ani, care le-a dat polițiștilor o replică îndrăzneață.


Profesoara, Courtney Roznowski, în vârstă de 31 de ani, a fost arestată după ce polițiști au primit un pont că aceasta ar avea o relație „prea apropiată” cu un elev de la un liceu din Wisconsin. Profesoara și elevul erau văzuți adesea împreună pe holurile școlii.
Elevul a negat inițial că ar fi făcut amor cu profesoara lui, dar apoi le-a spus polițiștilor: „Ei bine, este visul oricărui elev să facă amor cu o profesoară”.
loveisland.ro
Și profesoara a negat că ar fia vut o relație intimă cu elevul, dar după ce polițiștii i-au cerut să le dea telefonul ei mobil, femeia a izbucnit în plâns.
Ulterior, profesoara a recunoscut că a făcut amor cu elevul, dar a precizat că a intenționat să ăi fie acestuia doar mentor.
Elevul a declarat că a făcut amor de dpuă ori cu profesoara lui, care i-a spus că „este special, așa că merită lucruri speciale”.
O audiere în cazul profesoarei care a făcut amor cu eevul de 16 ani va avea loc pe 9 martie.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*