O profesoară a rămas însărcinată cu un băiat de 13 ani

0

TEACH_main_2905600a (Copy)Alexandra Vera,  profesoară de 24 de ani din Statele Unite, a fost arestată după ce a confirmat că a rămas însărcinată cu un elev de 13 ani. 

 Relația profesoarei cu elevul de numai 13 ani nu era deloc una secretă, toată lumea știa despre ei și chiar familia băiatului era de acord.
Ba mai mult, profesoara a recunoscut că a întreținut relații sexuale în repetate rânduri cu elevul său minor încă din septembrie anul trecut, povestind că ei s-au cunoscut la Școala Gimnazială Stovall, din Texas, unde Vera preda limba engleză.

Ea le-a spus procurorilor că i-a oferit băiatului numărul ei de telefon pe Instagram după ce a observat că elevul a lipsit de la un curs. De atunci, ei au început o relație amoroasă.
Potrivit informațiilor strânse de procurori, cei doi nu își ascundeau deloc relația și întrețineau relații sexuale în mod frecvent. Unul dintre copiii care învață la acea școală a declarat că i-a văzut de multe ori în mijlocul unor gesturi obscene făcute în public, fără perdea.

Profesoara susține însă că familia elevului este cea care i-a încurajat și le-a susținut relația. Ea a rămas însărcinată, dar a decis să facă întrerupere de sarcină atunci când a aflat că Serviciul de Protecție a Copilului urma să se prezinte la școală pentru a-i pune întrebări. Ea a fost dată afară de la școala unde preda și ulterior a fost arestată.

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*