Croaziera sexului, Pasageri dezbrăcați și orgii sexuale

0

Slutty Amateur Bikini Chicks Partying On A Big Boat While On Vacation www.GutterUncensored.com 001 (Copy)O croazieră de opt zile plină de … partide de sex. Așa ar putea fi descrisă pe scurt vacanța plănuită de o firmă mexicană. Compania a închirat un pachebot, la bordul căruia va fi organizată prima croazieră… sexuală. Pasagerii vor pleca din Italia și vor naviga către Croația și Slovenia. Cu siguranță,  oamenii nu vor fi interesați de țările pe care le vor vizita, căci întreaga acțiune va avea lor la bordul pachebotului.
Vacanța de opt zile, numită sugestiv “Vacanța dorinței”, este planificată pentru anul viitor, când 690 de pasageri sunt așteptați să se aventureze în această experiență. La bordul pachebotului vor fi organizate diferite “performanțe”, workshop-uri, precum și nopți tematice, scrie Miami Herald.
De asemenea, anumite camere vor fi trasnformate în locuri de joacă pentru cei dispuși să experimente cât mai multe plăceri tematice.  Vor fi și câteva reguli, precum și camere doar pentru cuplurile care vor să-și exploreze dorințele sexuale.

Prețul vacanței, care poate fi considerată și o orgie de opt zile, costă de la 2.883 de dolari și ajunge la 10.996 de dolari pentur o persoană. În cazul în care croaziera va fi una de succes, o altă călătorie similară va fi programată pentru 2018.

2 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*