O tânără de 17 ani din Olt este de negăsit după ce a dispărut în Vinerea Mare.

0

O tânără de 17 ani din localitatea olteană Pleșoiu este de negăsit după patru zile de când, în Vinerea Mare, a plecat de acasă la biserică și nu s-a mai întors. Polițiștii cer ajutorul populației în acest caz. Este a doua dispariție a unei minore din Olt în ultima perioadă.

Dispariția fetei a fost anunțată la Poliție a doua zi de la dispariție, spre seară, când omul a văzut că fiica sa, plecată la biserică în seara Deniei, nu s-a mai întors acasă.

„La data de 15 aprilie a.c., CIOPONEA ŞTEFAN, din comuna Pleșoiu, a sesizat că, în ziua anterioară, în jurul orelor 1800, fiica sa, Cioponea Valentina-Elena, de 17 ani, a plecat de la locuinţă la biserică și nu a mai revenit”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt.
 
Semnalmentele fetei dispărute sunt următoarele: 1,70 metri, greutate 50 kg, constituţie atletică, păr lung şaten.

La data plecării de la domiciliu, minora era îmbrăcată cu blugi albaştri, strânşi pe picior, încălţată cu tenişi de culoare gri, tricou alb şi geacă din piele, scurtă, de culoare neagră.

Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*