O tânără din Chitila, a fost ucisă de soţul ei, în ciuda ordinului de protecţie!

Sursa Foto: Facebook
0

Irina Andrei, o tânără mămică din Chitila (Ilfov), a fost ucisă, în această dimineaţă, de soţul ei, în urma unui atac sălbatic. Tânăra avea un ordin de protecţie împotriva bărbatului agresiv, însă a sfârşit sub o ploaie de lovituri de cuţit.
Tragedia s-a produs, la ora 06.30, în casa tinerei din Chitila. Robert, soţul Irinei, s-a înarmat cu un cuţit şi a mers să vorbească cu soţia sa pentru a-i cere explicaţii despre faptul că i-a interzis să îşi vadă copiii.
Între cei doi a izbucnit un conflict, iar la un moment dat, bărbatul a scos cuţitul şi a înjunghiat-o pe Irina de mai multe ori, până ce aceasta a murit.
După oribila crimă, bărbatul a plecat din casa soţiei sale şi a fost găsit acasă.
Cei doi aveau împreună doi copii în vârstă de trei, respectiv cinci ani.
„Polițiștii Orașului Chitila și Serviciul de Investigații Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului, ocazie cu care au găsit în imobilul respectiv o femeie care, la prima vedere, nu prezenta semne vitale. La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care a declarat decesul victimei.
Agresorul nu a fost găsit la fața locului, însă în urma activităților desfășurate de polițiști a fost depistat la domiciliul său, prezentând urme de tăiere a venelor, motiv pentru care i-au fost acordate îngrijiri medicale, după care a fost transportat la o unitate spitalicească în București.
 
Precizăm faptul că barbatul în cauza avea emis din data de 18.12.2019 de către Judecătoria Buftea un ordin de protecție.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, urmarirea  penala fiind in competenta exclusiva a Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov”, se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.
Trupul neînsufleţit al femeii de 32 de ani a fost preluat de autorităţi, iar vecinii sunt oripilaţi de crima care s-a petrecut în localitatea lor.
Cât despre agresor, aceştia spun că bărbatul era o persoană certată cu legea şi mai avea antecedente penale.
 
 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*