O zonă întreagă din Timișoara, fără apă caldă în prima zi a săptămânii

0

Societatea Colterm a anunțat că, „în vederea executării de lucrări aferente proiectului «Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II», suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum în data de 8 august 2022, de la ora 08:00 până la ora 18:00, la punctele termice 71, 72, 73, 75, Spitalul Victor Babeș și la Institutului de Boli Cardiovasculare”.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Calea Lugojului, Renașterii, Dorobanților, Simion Bărnuțiu, Telegrafului, Topologului, Tibiscum, George Bacovia, Viorelelor, Lalelelor, Ovidiu, Eugen Pop, Cornel Lazar Alex. Miletici, Behelei, Zoltan Kodaly.

„Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei calde de consum în scopuri menajere, până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și, totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a mai comunicat Colterm.

 

46 afisări
Sursa: pressalert.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*