Un pieton a fost ucis de un motociclist, care gonea cu 180 de kilometri pe oră, pe bulevardul Timișoara

0

Un bărbat a murit aseară după ce a fost lovit în plin de un motociclist care gonea prin oraş cu 180 de kilometri pe oră. Omul traversa bulevardul Timișoara din Capitală, pe trecerea de pietoni, dar nu se ştie încă dacă şi semaforul era pe culoarea verde.

Şi motociclistul a fost rănit şi este la spital. Două ore au strâns criminaliştii probe de la locul accidentului.

Pietonul tocmai trecea stradă când a fost surprins de motociclist. Impactul a fost atât de puternic încât trupul său a fost aruncat la aproape 100 de metri de trecerea de pietoni şi a căzut în faţa unei maşini aflate în mers. Şoferul a reuşit să frâneze la timp.

O martoră la accident povestește: ”El mergea cu viteză foarte mare. L-a luat pe ghidon și l-a dus jumătate din distanță, apoi a căzut și el în partea cealaltă”.

Motociclistul a mai mers aproximativ 300 de metri, a intrat într-o mașînă parcată și apoi a ajuns în bordură ce desparte sensurile de mers. A fost rănit și dus la spital. Traficul în zonă a fost oprit ore întregi pentru cercetări.

„Conducătorul unei motociclete, care se deplasa pe Bd. Timișoara dinspre Str. Brașov către Str. Valea Oltului, când a ajuns la intersecția cu Str Romancierilor, a surprins și accidentat un pieton, bărbat, care se angajase în traversarea părții carosabile. Din impact motocicletă a fost proiectată într-un autovehicul, care se află parcat”, ne-a declarat Andra Arsintescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Bucureşti.

Bulevardul Timișoara este unul dintre cele mai intens circulate din Capitală, indiferent că este zi sau noapte. Locul unde a avut loc accidentul este considerat a fi unul deosebit de periculos din cauza numeroaselor accidente care au avut loc acolo. Tocmai pentru a reduce statistică neagră, de câteva luni, intersecția este semaforizată.

45 afisări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*