Părăsesc sistemul corupt MAI-Poliția Română guvernat de PCR

0

„Părăsesc sistemul corupt MAI-Poliția Română guvernat de PCR”. O fostă poliţistă lansează acuzații de pe Facebook

 
O fostă poliţistă în Botoşani, sub numele de Ioana Porfy conform contului de Facebook, a lucrat în domeniu timp de 11 ani, iar luna trecută a părăsit postul şi s-a mutat peste hotare.
Înainte de a pleca, femeia a scris câteva rânduri despre sistemul polițienesc, despre cum se fac avansările în Ministerul de Interne, dar și despre nepotismele din MAI.

„02.12.2015 – ziua in care parasesc un sistem corupt (M.A.I.-Politia Romana), in care guverneaza P.C.R.-ul ( nu partidul comunist roman ????, ci Pile.Cunostinte.Relatii.), precum si nepotismele. Un sistem in care avansarile in functie si mutarile se fac pe principiul P.C.R. Mi-au trebuit nici mai mult, nici mai putin de 11 ani si 2 luni sa realizez ca acest sistem nu se va schimba niciodata, a scris pe facebook Ioana Porfy, fostă politiștă din Botoșani”, a scris fostul cadru al Internelor pe Facebook.

Postarea acesteia a atras după sine mai multe comentarii. Fosta polițistă a fost felicitată pentru decizia luată de majoritatea celor care au comentat afirmațiile acesteia.

Şeful Poliţiei Rutiere Vaslui, denunţat de agenţii săi

Te-am remarcat pentru seriozitate ,când verficam munca la posturile de poliție și mă întrebam cât o să reziști într-un sistem în care valoarea la nivelul vostru o dă pila. Ai luat o hotărâre corectă. Succes în viață, i-a scris fostei politiște pe facebook un coleg,  Dumitru Zmău.
 
Sursa: B1

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*