pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Părintele Calistrat, dezlănțuit: ”De unde știe zeusul medicinei Romanesti?”

eurogsm.ro

- ADS -

Cu foarte mulți urmăritori în social media, părintele Calistrat nu l-a menajat pe oficialul M̫A̫I̫.

”De unde știe “zeusul medicinei Romaneşti”, acest “nostradamus al C̫o̫v̫i̫d̫ 19”, Raed Arafat, ce va face v̫i̫r̫u̫s̫ul în noaptea de Înviere, respectiv în timpul Slujbei de Înviere? A vorbit personal cu el ? Este de noaptea minții, să vii cu două luni înainte, să le arunci ʀoмâɴilor Ortodocși în față cu praf, spunând că nu au dreptul să participe la cea m̫a̫i̫ mare sărbătoare a creștinătății “ÎNVIEREA LUI HRISTOS”, din cauza unor povești imaginare, inventate de un tupeu fără limite, a unui străin de ortodoxie, dar care dă ordin ca un patriarh în biserica lui Hristos”, a scris, pe F̫a̫c̫e̫b̫o̫o̫k̫, părintele Calistrat.

”Dumneata, unde te trezești, domnule Raed Arafat, într-o țară democratică sau într-o colonie? Îți pare că Ʀoмâɴia este un trib înapoiat de p̫r̫o̫șt̫i̫ unde dumneata te plimbi, ca “împăratul chior în țara orbilor”? Bună dimineața, domnule Arafat! Dumneata ești cetățean străin, într-o țară majoritar Ortodoxă condusă spiritual de un Patriarh, de un Sfânt Sinod, de 50 de ierarhi ortodocși.

”Preoți și creștini, treziți-vă din somnul rațiunii, lăsați văicărelile, să ne unim în credință și în rugăciune, să trecem la post și Sfinte Liturghii cu tot clerul, preoți și ierarhi, să ᴇʀᴀᴅιcăм odată toți virușii politici periculoși, c̫a̫r̫e̫ u̫c̫i̫d̫ sufletește poporul ʀoмâɴ atât moral cât și spiritual.

Cum de vă permiteți, să dați directive și să stabiliți programul liturgic de “SFÂNTA ÎNVIERE” Bisericii Ortodoxe, fără consultații prealabile cu Sfântul Sinod, cu Parlamentul Romaniei cu Președintele, deși nici politicul nu are mari cunoștințe despre cultul Ortodox Creștin? Cum și pe ce criteriu științific, stabiliți pericolozitatea unui v̫i̫r̫u̫s̫ în timp, înainte de a cerceta niște date relevante, conform datelor din laboratorul de specialitate?”, se întreabă părintele Calistrat pe rețeaua de socializare.

Oare rămâne Dumnezeu de batjocură în lume, după voai fiecăruia care i se năzare să m̫a̫i̫ aducă câte un amendament și câte o restricție, legat de trăirea spirituală și viața creștină a ʀoмâɴilor, datorită unui v̫i̫r̫u̫s̫ gripal de tip C̫o̫v̫i̫d̫ 19? Treziți-vă ʀoмâɴi creștini la rugăciune, să îngenunchem pe Satana și pe lucrătorii r̫ău̫l̫u̫i̫ în lume”, m̫a̫i̫ spune renumitul părinte ieșean.

Oare nu poate o țară Ortodoxă cu atâția creștini practicanți, atâția clerici rugători la sfintele altare, prin nemărginita putere a lui Dumnezeu să înalțe rugăciuni atât de plăcute și primite la Dumnezeu, să ne izbăvească de toate aceste curse v̫i̫c̫l̫e̫n̫e̫ ce vin de la lume, de l̫a̫ d̫i̫a̫v̫o̫l̫ și de la lucrătorii lui?

VIZUALIZAT 39 ori,
 acai berry 900 apteka
 
Citește și

Lasă un răspuns