Procurorii au clasat dosarul morții actorului Bogdan Stanoevici. Nu există nicio suspiciune

0

Procurorii au clasat dosarul în care investigau moartea actorului Bogdan Stanoevici. Fostul ministru a murit în luna ianuarie, după ce s-a infectat cu noul coronavirus, potrivit Realitatea Plus. Dosarul a fost deschis la inițiativa senatoarei Diana Șoșoacă, o prietenă a actorului.
 
Magistrații de la Parchetul Tribunalului București au decis să claseze dosarul pentru că ”nu există suspiciuni”, după ce au fost analizate toate actele medicale din timpul internărilor pe care actor le-a avut.
Plângerea a fost făcută de parlamentarul Diana Șoșoacă, care se adresase Parchetului General. La vremea respectivă, cauza a fost declinată la Parchetul Capitalei.
Bogdan Stanoevici, fostul ministru delegat pentru românii de pretutindeni și candidat la prezidențiale în 2019, a murit pe data de 12 ianuarie, după o lungă perioadă în care s-a luptat cu coronavirusul. Avea 62 de ani și, în ultimele săptămâni, fusese internat pe secția de Terapie Intensivă a spitalului „Sfântul Pantelimon”, din Capitală. De acolo, a fost transferat la Institutul Inimii, unde a fost supus unei intervenții complicate.
În lunile de dinainte de a se infecta, Bogdan Stanoevici s-a remarcat drept unul dintre cei mai vocali militanții anti-mască. În decembrie, după ce starea lui de sănătate s-a agravat, el a fost internat în comă la Spitalul „Sf. Pantelimon” din Capitala.

1 afisări
Spune ce crezi
hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*