pentrucasamea.ro

- Advertisement -

fashiondays.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Politiciană spaniolă -topless pentru voturi

eurogsm.ro

- ADS -

Se stie ca politica este o curva, asta nu doar in  Romania. Iare daca in Romania pentru a ajunge parlamentar, senator,primar etc. se da spagi imense celor care voteaza, sau se fura pe fata, in romania acum mai exista o categorie de alesi, si anume cei care au fugit, si au ajuns pe ultimul loc. dar au intrat la OS prin redistribuiri, Daca ar fi sa dam exemple ar fi cam asa, Tariceanu,Antonescu,si multi alti.

Cum in tarile dezvoltate  si cu oameni care nu au creierul spalat, nu se poate da spaga, Politicieni trebuie sa faca alte lucruri pentru a aduna voturi. Si un mic ex: Am vazut in presa spaniola acum cateva zile. o stire in care o politiceana tanara si destul de frumoasa  care se numeste Soledad Sánchez Mohamed, si care este membra a partidului PD(Partido Democrático de Ciutadella)

Soledad Sánchez Mohamed,

Care candideaza la postul de primar al orasului Menorca, a gasit un mod inedit de a aduna voturi, Si anume sa pozat topless pe afisele electorale. Ea apare in aceste afise electorale goala având sânii acoperiţi cu palmele de sotul ei, si el fel dezbracat, unde lasa sa se vada sfarcurile printre degete.  Si ca slogan electoral apare urmatorul. mesaj „Dos grandes argumentos. Sole Sánchez”. Traducerea ar fi cam asa: 2 mari argunente,(si intradevar argumentele sunt destul de mari) :))

melimeloparis.ro

Poza afisului  electoral.

Normal ca sa facut scandal,  si sau rupt afisele electorale cu candidata la primarie, (eu cred ca aici este implicata si Udrea, find invideoasa pe cele 2 argumente) :))Acum eu cred ca a reusit sa aduce ceva voturi, cel putin din partea barbatilor(si nu numai) Scandalul inca este in desfasurare, deci nu se stie ce va urma. Articol preluat de pe LaVozLibre

Eu abia astept sa vad asemenea afise si in Romania,

Am vazut pe softpedia un comentariu, in care se spune ca nu ar fi ea in poza, uite o poza mai detaliata(sunt mai multe dar nu le pot pune)

 

VIZUALIZAT 25 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și
2 Comentarii
  1. Oooo sole, spune

    Mama ce buna este asta de stanga,Tanti nu candidezi si in Romania?

  2. […] mai originala metoda este asta,Politiciană spaniolă -topless pentru voturi Abia astept sa vad asta si in […]

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: