casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

PONTA, cere „asasinarea” autostopistilor!

eurogsm.ro

- ADS -

Soferii care iau in masina persoane care fac autostopul ar putea fi sanctionati cu amenda de pana la 5000 lei, se precizeaza intr-un proiect de ordonanta lansat recent in dezbatere publica de Ministerul Transporturilor.

Ministerul Transporturilor a initiat proiectul de act normativ din cauza existentei unor practici ilicite in activitatile de transport rutier de persoane prin utilizarea autoturismelor, fapt care afecteaza in mare masura atat transportul local, cat si transportul judetean de persoane, se precizeaza in nota de fundamentare a proiectului.

melimeloparis.ro

„Aceste practici ilicite determina efecte negative majore asupra activitatii economice a intreprinderilor autorizate, asupra bugetului de stat prin diminuarea veniturilor incasate ca urmare a neplatii taxelor si impozitelor aferente activitatilor de transport rutier de persoane neautorizate, cat si asupra sigurantei circulatiei rutiere”, se arata in documentul citat.

 

VIZUALIZAT 92 ori,
 acai berry 900 apteka
Citește și
1 Comentariu
  1. schumi spune

    Sint multe locuri in tara daca nu mergi cu ocazie nu ai alternativa decit autobuzul care circula foarte rar.Asa gaidesc toti idiotii care au bani ;te ia de multe ori ca sa ajute un om necajit

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: