SOCANT!: Daniela Crudu si Mihai Costea se DESPART!!

0

Dupa patru ani de iubire intensa, presarata cu multe certuri si impacari, povestea de dragoste dintre Daniela Crudu si Mihai Costea aproape a adaniela-crudujuns la final. Cei doi sunt din ce in ce mai distanti unul cu celalalt si de abia isi mai vorbesc.
Nu exista roman care sa nu fi auzit de relatia tumultuoasa dintre Daniela Crudu si Mihai Costea, presarata extrem de des cu certuri si urmariri ca in filme. Motivul? Firea prea vesela si nonconformista a asistentei TV, dar si gelozia exagerata a fotbalistului a facut ca relatia lor sa scartaie inca de la inceput. In prezent, Costea este plecat in Polonia de mai bine de o luna, acolo unde da probe pentru o echipa de club. In tot acest timp, Cruduta a fost nevoita sa ramana pe plaiuri mioritice, mai ales ca are o multime de contracte de onorat.
Aflati de mii de kilometri departare unul de celalalt, Daniela si Mihai au ajuns sa se certe si sa isi faca reprosuri de fiecare data cand vorbesc la telefon. De altfel, surse din cercul lor de prieteni sustin ca fotbalistul ar fi implicat intr-o relatie cu o tanara din Valcea, careia ii face mereu declaratii de dragoste si care ar fi mers sa il vada in Polonia:
 
Mai multe poze XXX cu Daniela Crudu

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*