casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Prezervative Durex Extra Safe găurite, comercializate în România!

eurogsm.ro

- ADS -

Comisarii pentru Protecţia Consumatorilor au descoperit prezervative Durex pline cu găuri, comercializate de două firme distribuitoare, în mai multe judeţe din ţară, posibil şi în Timiş.

Site-ul ziardecluj.ro a scris, vineri, că angajaţii Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Cluj au verificat doi distribuitori de prezervative Durex după ce un client a reclamat faptul că prezervativul pe care l-a folosit s-a spart. Este vorba despre un prezervativ extra safe marca Durex.

„Practic, au fost verificaţi până la ora actuală trei operatori economici. Spre surprinderea şi nefericirea unora, am costatat că ceea ce a reclamat consumatorul se adevereşte… În urma verificării lotului respectiv cu apă, s-a constatat că produsele sunt neconforme şi prezintă orificii”, a declarat, pentru sursa citată, Lucian Rus, comisar superior în cadrul Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Cluj.

De altfel, ca să-şi demonstreze spusele, acesta a făcut o testare şi în faţa jurnaliştilor, umplând un prezervativ cu apă. Rezultatul? „Prezervativul s-a transformat într-o adevărată stropitoare. Apa ţâşnea din mai multe găuri”, arată sursa citată.

Loturile în care comisarii au găsit prezervative cu găuri au numerele 0010815033 (termen de valabilitate 2020/09), 20108512 (termen de valabilitate 2020/07), 0010815033, cu termen de valabilitate 2020/06.

melimeloparis.ro

Aceste loturi ar fi putut fi distribuite în orice judeţ din ţară, inclusiv în Timiş, firmele care aprovizionează magazinele şi farmaciile cu astfel de produse în zona de vest a ţării fiind atenţionate vineri să verifice loturile respective.

Comisarii au retras sute de pachete de prezervative Durex şi au aplicat trei amenzi în valoare de 30.000 de lei, dispunând, totodată, ca firmele distribuitoare găsite cu probleme să adune de pe piaţă toate baxurile din loturile cu probleme şi să le distrugă.

 

Cea mai SIGURĂ metodă contraceptivă este folosirea prezervativului, deoarece are DUBLU rol :

  1. Previne o eventuală sarcină.
  2. Previne şi infectarea cu diverse boli cu transmitere sexuală 
VIZUALIZAT 91 ori,
 acai berry 900 apteka

Lasă un răspuns