pretzmic.ro
casarusu.ro/

- Advertisement -

starshiners.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Romania se mentine lider mondial la videochat

eurogsm.ro

- ADS -

Ultimii trei ani au reprezentat un boom pe piata afacerii de videochat din Romania. Intr-un singur an, cifrele de afaceri, dar si profitul marilor jucatori de pe piata s-au triplat fata de anul precedent.

vibratoaredelux.ro
De altfel, tara noastra este lider mondial in domeniu cat timp estimarile ne arata ca vorbim de o afacere de 100 de milioane de euro anual. La nivel mondial se estimeaza ca veniturile aduse de aceasta afacere se ridica la 2 miliarde de euro anual. 100.000 de modele sunt in acest moment in Romania si aproximativ 3.000 de studiouri.

Cresterea fulminanta a afacerii de videochat a dus insa la schimbari importante in domeniu. Au crescut pretentiile platformelor, ale utilizatorilor, dar si ale modelelor. Acestea din urma cauta sedii care sa le ofere conditii la cele mai inalte standarde, consiliere profesionala, styling profesional si confidentialitate absoluta. Iar toate acestea au dus la schimbari importante in pozitionarea jucatorilor de top.

Pretentiile angajatorilor au crescut odata cu incasarile. Cunoasterea limbii engleze este obligatorie, iar cultura generala este si ea un criteriu important in procesul de selectie. Reprezentantii agentiilor de top spun ca cele mai mari castiguri le au fetele care stiu sa comunice cu utilizatorii si sa empatizeze cu ei. Iar experienta si inovatia aduc cu ele si siguranta financiara.

VIZUALIZAT 24 ori,
 acai berry 900 apteka
 
5 Comentarii
 1. Angajare Videochat spune

  Este de inteles faptul ca s-a ajuns la atat de multe venituri din videochat, mai ales ca sunt tot mai multe fete care lucreaza in domeniu, iar studiouriile ofera din ce in ce mai multe beneficii.

 2. Antonnia spune

  Bineinteles ca sunt pretentii si din partea angajatorilor, mai ales ca toate discutiile se defasoara intr-o alta tara prin intermediul internetului si stim cu toate ca o buna comunicare aduce cele mai multe castiguri din videochat.

 3. Emily spune

  Romania ramane campioana pentru ca femeile sunt mai implicate in ceea ce fac si in plus sunt foarte ambitioase. Daca videochatul a devenit un domeniu atat de cautat este pentru ca exista cerere.

 4. Georgiana spune

  Faptul ca reusim sa fim cele mai bune, indiferent de nisa, este un sentiment unic, chiar daca acest aspect atrage atat pareri negative cat si pozitive, videochatul este pana la urma un loc de munca ca oricare altul.

 5. Carina spune

  Este foarte important pentru veniturile tale, sa fii o persoana inteligenta, comunicativa, cu o engleza la nivel conversational (daca nu stii, ti se vor oferi cursuri) si bineinteles sa ai cultura generala, pentru a diversifica subiectele cu clientii.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: