Rowan Atkinson nu-l va mai juca niciodată pe Mr. Bean

0

Actorul Rowan Atkinson (65 de ani) a declarat că nu-l va mai juca niciodată pe Mr. Bean, personajul care l-a făcut celebru, informează dailymail.co.uk. 
El a spus recent că interpretarea acestui erou amuzant și gafeur i se pare acum de-a dreptul stresantă și obositoare și că nu mai este o bucurie să-l joace. „Aștept cu nerăbdare să-i pun capăt’, a adăugat el. Actorul britanic l-a interpretat pe Mr. Bean într-o serie televizată de mare succes, difuzată între 1990 și 1995, apoi l-a reluat în lung-metrajele „Bean – O comedie dezastru’ (1997) și „Mr. Bean în vacanță’ (2007).
 
Rowan Atkinson lucrează, în schimb, la o animație inspirată de celebrul personaj. Într-un interviu luat de Radio Times, el a spus:

„După ce am realizat o serie animată (e vorba despre producția „Mr. Bean: The Animated Series’, din 2002 – n.r.), acum lucrez la un lung-metraj de animație care îl va avea ca erou pe Mr. Bean, iar pentru mine e mult mai ușor să interpretez personajul doar vocal, nu și vizual’. 

„Nu-mi place ca responsabilitatea de-a fi amuzant să cadă doar pe mine, niciodată nu m-am dat în vânt după asta, cu excepția lui „Blackadder’, unde răspunderea pentru amuzament a căzut pe mai mulți umeri, nu doar pe ai mei’, a mai spus el.

Este vorba despre serialul comic britanic „Blackadder’, plasat în Evul Mediu, lansat în 1982 de BBC și continuat cu mare succes până în 1989, cu producțiile „Blackadder II’, „Blackadder the Third’, „Blackadder: the Cavalier Years’, „Blackadderțs Christmas Carol’ și „Blackadder Goes Forth’. Rowan Atkinson a fost și scenarist și a parodiat mai multe personaje istorice, cum au făcut și celelalte numeroase celebrități din distribuție, de la Jim Broadbent la Miriam Margolyes, Colin Firth, Miranda Richardson, Hugh Laurie, Stephen Fry sau Kate Moss. A mai existat și un alt episod, „Blackadder Back and Forth’, realizat în 1999, iar azi Rowan Atkinson nu exclude categoric posibilitatea de-a relua rolurile jucate acolo: Lord Edmund Blackadder, Regele Edmund al III-lea și Blackaddercus.
Actorul e optimist și speră la o reluare a acestei producții de mare succes, dar spune:

„Aș prefera să nu fac speculații și aș vrea să declar ceva ferm doar dacă va exista un proiect bine stabilit. Pe de altă parte, adaugă el, «Blackadder» a reprezentat energia creativă pe care o aveam toți în anii ’80, iar încercarea de-a reface asemenea proiect după 30 de ani nu e deloc ușoară’. 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*