Senatoarea AUR Diana Iovanovici-Șoșoacă: Se pregătește infectarea mea, dar nu cu COVID-19

answear.ro

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a anuntat, sambata seara, ca forte neprecizate doresc sa o „interneze cu forta in spital”. „Este foarte clar ca se pune la cale infectarea mea cu Covid pentru ca vor avea viata grea cu mine in Parlament”, a sustinut senatoarea AUR.

„Cinci persoane, din cinci directii diferite mi-au spus sa fiu atenta, mai ales copiii mei, pentru ca se pregateste infectarea mea si a familiei mele cu ceva ce ar semana cu SARSCOV-2 dar nu va fi SARSCOV-2.

Va spun un lucru, daca mi se va intampla ceva sau daca familia mea va fi internata in spital, probabil cu forta, pentru ca eu in spital nu ma voi interna si nici nu accept, nici copiii mei si nici sotul meu si nimeni din familia mea sa fie internat, deci daca vreodata auziti ca as fi internata in spital sau ca as avea Covid sa nu credeti asa ceva, este foarte clar ca se pune la cale infectarea mea cu Covid pentru ca vor avea viata grea cu mine in Parlament si lor le trebuie exemplu pentru cei care au militat impotriva Covidului si a masurilor”, a sustinut Sosoaca, sambata seara, intr-un live pe Facebook.

„Daca veti auzi ca sunt internata in spital de covid, este o minciuna. Se pregateste internarea mea, nu stiu cum, vor fi in stare de orice”, a mai spus Sosoaca.

Sosoaca a mai sustinut ca se pregateste si un dosar penal la adresa ei pentru evaziune fiscala.!

VIZUALIZAT 39 ori
bottegaverde.ro

- ADS -

3 Comentarii
  1. Guella Roxana spune

    DA DACA SE INTIMPLA ASA CEVA VA IESI RAZBOI NU REVOLUTIE BINE DE STIUT🙏🙏🙏

  2. Anda spune

    O mare patrioată!

  3. Elena Zenica spune

    Tot respectul pentru dumneavoastra stimată doamnă avocat Diana!

Lasă un răspuns

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d blogeri au apreciat: