Pavelescu: se încearcă asasinarea lui Liviu Dragnea de Crăciun!

0
ATENȚIE LA LIVIU DRAGNEA! RĂSPUNDEREA PENTRU SĂNĂTATEA ȘI VIAȚA LUI ESTE A MINISTRULUI JUSTIȚIEI ȘI PREȘEDINTELUI ROMÂNIEI!
Sunt dintre aceia care am susținut de la bun început că Liviu Dragnea a fost condamnat din motive politice, în primul și al doilea dosar. Motivele arhicunoscute. Adversarii lui politici nici nu s-au obosit să se delimiteze de aceste acuze, ci, din contră, cu cea mai mare aroganță, au confirmat că l-au băgat la pușcărie, cu titlu de glorie!
Situația pare că s-a agravat după arestarea sa, avocații și familia acuzând încălcări grave ale drepturilor sale în penitenciar: refuzul asigurării tratamentului pentru bolile de care suferea și restricționarea dreptului la muncă în contra unor hotărâri judecătorești – ceea ce urma să conducă la agravarea stării de sănătate oricum șubredă. Atunci avem de a face cu TORTURA de stat, tratamente de distrugere fizică și psihică sistematice cu instrumente statale, fiind folosită starea de detenție! Asupra unor astfel de acțiuni trebuie să fim vigilenți nu doar cei care-l considerăm nevinovat pe Dragnea, ci și cei care cred în vinovăția lui: a fi torturat în închisoare, chiar vinovat fiind, este o crimă!
Și, iată, aflăm de câteva zile că Dragnea s-a îmbolnăvit și de covid și ar fi fost dus la spitalul penintenciar. Și că starea sa este gravă, cum spune familia, iar medicii refuză mai facă orice informare!
Cum a fost posibil să contracteze virusul, fiind izolat drastic? Răspunderea nu poate fi a sa, ci a penitenciarului. Dar, dată fiind situația sa – un șir de abuzuri politice -, n-am putea să bănuim că I-A FOST DAT VIRUSUL ÎN MOD INTENȚIONAT? Se face vreo anchetă, când l-a contractat, de la cine și cum? Dacă nu, acuza este cu atât mai serioasă!
Și de ce nu se dau informații în mod transparent? Ce se ascunde? Dragnea nu este acum decât o persoană în detenție care se bucură, însă, de drepturile fundamentale privin sănătatea, dreptul la viață, dar și drepturile de a lua legătura cu familia, avocații și apropiații (potrivit legii). De ce orice informație este cenzurată? Cine își asumă asemenea abuzuri în spatele gratiilor? Pentru ce?
Avertizez că răspunderea pentru situația lui Dragnea din penitenciar nu este a șefilor închisorii, ci politicienilor, mai ales aceia care i-au fost adversari direcți, iar Președintele Iohannis și Ministrul justiției Predoiu se află printre ei. Aceștia sunt și cei care îi pot proteja sănătatea și viața lui Liviu Dragnea, dacă doresc! Dacă nu, nu!
https://realitateafaracenzura.ro/verdict-liviu-dragnea-ramane-in-inchisoare/
1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*