Slabeste Natural: African Mango 24 Day & Night

0

“Am facut si eu reclama la un astfel de produs si cunosc detalii de culise uimitoare si socante. Am primit o oferta sa fac o reclama la un produs de slabit. Eu sunt actor, nu am fost gras niciodata, insa am acceptat sa fac aceasta reclama contra cost crezand ca sunt niste pastile testate medical si care vor ajuta oamenii. Insa adevarul l-am aflat dupa ce am surprins o discutie intre o colega de platou si initiatorul reclamei. Pastilele nu au fost testate, ci pur si simplu aduse in Romania si puse la vanzare, caci domnul cu reclama nu stia mai nimic despre acele pastile”, sustine artistul.
 
Acesta spune ca nu doar el a mintit in acea reclama, ci si ceilalti colegi de platou, care au fost obligati sa spuna ca au fost grasi, au consumat pastille, iar mai apoi au slabit.
 
“Acum ma simt vinovat. Mi-au tras si teapa, pentru ca nu mi-au platit suma promise, desi reclama este difuzata de 2-3 posturi, zilnic, si pe deasupra mai mintim lumea ca noi am testat aceste pastile pe noi, ceea ce e complet gresit sa lasam oamenii sa creada acest lucru. Aceste produse trebuiau testate, nu trucate, ca acolo unde eu am burta punandu-mi un tricou sub camasa sa para ca am avut burta candva. Eu am ramas pagubit si oricum nu am cum sa trag pe nimeni la raspundere, insa pot macar sa-mi fac datoria de cetatean onest si sa apar in fata lumii cu capul umil, ca alti oameni sa nu mai cumpere pastile la intamplare. Se poate slabi si natural!”, transmite Cristian Harhata.

Pe majoritatea site-urilor, nu este publicat numele medicamentului, (normal datorita reclamelor platite)  Dar se pare ca este vorba despre, African Mango 24 Day & Night.
 
Cristian Harhata a interpretat rolul unui barbat gras care a pierdut in greutate dupa ce a luat pastile deslabit African Mango 24 Day & Night. Reclama ruleaza pe mai multe posturi de televiziune inca din luna aprilie, dar Cristian Harhata nu a intrat nici acum in posesia banilor. Ca sa plece la Bucuresti sa filmeze, tanarul a imprumutat bani. Imediat dupa terminarea filmarilor, a primit 160 de lei, decontul pentru transport, 110…

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*