Topmodelul Martha Hunt este noul ambasador Bulgari

0
Bulgari a bătut palma cu modelul Martha Hunt. „Îngerașul” Victoria’s Secret va fi noul ambasador al brandului în SUA. Hunt va apărea în reclamele Bulgari și la evenimente speciale tot anul următor.

Președintele Bulgari pe regiunea America de Nord, Daniel Paltridge, a declarat despre decizia mărcii: „Suntem încântați că supermodelul Martha Hunt este cel mai nou ambasador al nostru din SUA, care s-a alăturat familiei Bulgari și a completat lista femeilor dinamice și diverse, precum Zendaya, Lily Aldridge și Naomi Scott. Martha este vibrantă, frumoasă și emană încredere și glamour, reprezentând toate fațetele femeii Bulgari. Iubirea ei pentru bijuterii, artă și filantropie o fac să fie alegerea perfectă pentru brandul nostru.”
 
Hunt spune că a încercat să „rămână productivă” în timpul carantinei, colaborând cu prietenul ei fotograf la ședințele foto de acasă și concentrându-se pe proiecte.
Noul contract al Marthei Hunt cu Bulgari a fost primul loc de muncă care a scos-o din casă. „Lucrul cu o echipă din New York, ne-a dat un sentiment de comunitate care ne lipsea. Ca să nu mai vorbim, că sentimentul glamour după ce am trăit în tensiune timp de jumătate de an a fost unul pe care nu îl voi uita niciodată”, a spus ea.
 
https://www.instagram.com/marthahunt/

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*