Un șef de post a fost ucis cu bestialitate și i s-a furat PISTOLUL și 12 gloanțe

0

Județele Maramureș, Cluj, Sălaj și Satu Mare sunt în alarmă maximă după ce miercuri seara, un polițist din Vișeul de Jos, județul Maramureș, a fost ucis și i s-a furat pistolul și gloanțele.
Agentul șef Gheorghe Nistor, șeful postului de Poliție din Vișeu de Jos a fost ucis chiar în sediul instituției. Din primele informații, Nistor a fost găsit în jurul orei 19.30 de un coleg, mort și plin de sânge.
Oamenii din Vișeu de Jos au început să vorbească pe la colțuri că polițistul ar fi fost ucis în jurul prânzului, printre suspecți regăsindu-se câțiva localnici cărora șeful de post Gheorghe Nistor le-ar fi întocmit dosare penale pentru conducere sub influența băturilor alcoolice.
A murit înjunghiat
În cursul zilei de joi, din cauza secretomaniei autorităților, care nici acum nu vor să recunoasă că a fost furat un pistol, armă care ar putea fi folosită chiar și în atacuri teroriste, au circulat două ipoteze. Prima a fost că agentul Nistor ar fi fost înjunghiat iar a doua, că s-ar fi împușcat cu arma din dotare.
magazinulcuscule.roAutopsia cadavrului, care a fost efectuată la Spitalul din Vișeu de Sus, a demonstrat că polițistul a fost înjunghiat de două ori, în abdomen și zona costală, ceea ce demonstrează că polițistul și agresorul se cunoșteau, din moment ce omul legii i-a permis criminalului să se apropie așa de mult.
Procurorul șef de secție de la Parchetul Maramureș, Adela Mociran a declarat pentru EvZ că agentul Nistor a fost înjunghiat. ”Alte detalii nu vă putem oferi. Nici legat de armă sau de mersul anchetei. Se lucrează la stabilirea unui cerc de suspecți. Confirmăm faptul că decesul s-a datorat ca urmare a unor lovituri de cuțit”, a spus procurorul Mociran.
Arma polițistului nu e
În timp ce procurorul șef Mociran refuză să discute despre armă, oficialii Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual confirmă faptul că pistolul Carpați și 12 cartușe au dispărut fără urmă. ”În cadrul cercetărilor efectuate la fața locului, s-a mai stabilit și faptul că arma din dotare și muniția aferentă nu se mai aflau asupra șefului de post, iar la nivelul Poliției Maramureș, sub coordonarea structurii de specialitate din cadrul IGPR, se derulează măsuri specifice pentru reținerea autorului acestei fapte abominabile și împiedicarea acestuia, sau a altei persoane, eventual complice, de a utiliza în scop infracțional armamentul dispărută”, susțin cei de la sindicat.
Un polițist model
Primarul comunei Vișeu de Jos, Gavrilă Șimon a declarat că polițistul era un exemplu pentru comună. ”Era de 20 de ani polițist și de vreo șase ani șef de post. A locuit chiar și în comuna noastră dar s-a mutat apoi, cu familia, în localitatea vecină. Toți oamenii îl respectau”, spune primarul.
Gavrilă Șimon crede că polițistul avea și ”doi sau trei” dușmani, dar nu îi vede pe aceștia să comită astfel de fapte abominabile.

 

1 afisări

Lasă un răspuns

hot girl striptease sexy nude poledance desktop stripper

ADS*